Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom exe post-olt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom exe post-olt egy számot a barátom uzenofalara, ez annyit jelent hogy el akarja venni tőlem? A barátom meg like-olta, meg kommentelt rá, h már el is felejtette ezt a számot. Szerintetek van miért aggódnom?

Figyelt kérdés
tudok arról, h a csaj vissza akarta szerezni.. ez a barátom részéről flört, vagy szimpla komment, vagy tartják a kapcsolatot? a barátom egy korrekt pasi, nem az a flörtölős fajta, meg már nem is vagyunk tizenévesek.. hulyesegnek hangzik, tudom.. és nem a facebook-on éljük az életünket, csak olyan furin érintett.. de jobban kellene aggodnom, ha vmi idegen csaj lenne, nem? vagy? mit csinaljak?
2011. okt. 9. 22:24
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
ha nem tudsz használható választ adni, akkor inkabb ne is irj..
2011. okt. 9. 22:58
 12/19 Rendesfiú/19 ***** válasza:
Max csak eszébe jutott a barátod, ezért küldte a zenét. Nem hiszem, hogy vissza akarja szerezni. A like pedig nem egyenlő a flörttel.
2011. okt. 9. 23:56
 13/19 A kérdező kommentje:
köszi :) már megnyugodtam, csak nem szeretném őt elvesziteni.. vágülis, a csaj irt, nem a pasi.. szal..
2011. okt. 9. 23:59
 14/19 anonim ***** válasza:
attól még lehet, hogy egy csomót chatelnek, amikor nem vagy ott! sztem azért még nincs okod teljes megnyugvásra... 100%, hogy oka van annak, h küldött egy szerelmes számot a pasidnak... ha tudsz lépj be a barátod facebookjába és derítsd ki h levelezett-e vagy chatelt-e a csajjal! lehet hogy a legtöbben baromságnak tartják a facebookot meg hogy egyből elszörnyednek h már megint ez... de ott is lehet flörtölni chatben, üziben akár csak msn-en, de az már kiment a divatból!
2011. okt. 10. 02:08
 15/19 A kérdező kommentje:
nem hiszem, a baratom nem olyan.. a csajjal már kb. 2 éve szakitottak, nem voltak meg jol, folyton veszekedtek.. nem hinnem h ő kellene neki..
2011. okt. 10. 11:06
 16/19 A kérdező kommentje:

na jo nem tudom, h szerelmes számnak számit-e, de erről van szó..

http://www.youtube.com/watch?v=4I5biByt3P4

2011. okt. 10. 11:08
 17/19 A kérdező kommentje:
kérdeztem a barátomat, azt mondta h nagyon szereti ezt a számot, és sokat hallgatta ezt régebben.. gondolom, amikor még jártak, vagy nem tudom.. azt mondta, h fogalma sincs, h miért linkelte, de nem foglalkoztatja a dolog.. sztem csak a csaj nyomul rá, ez is tipikus példája lenne annak, amikor egy ex nem képes megérteni, h vége.. mert amugy a barátom sokat törődik velem, amikor egyutt alszunk, akkor betakargat, amikor csak tud, velem van, és ez nagy szó, mert sokat dolgozik, meg kozben sulizik is.. ezeket a gesztusokat pedig nem tudja elrejteni.. és egy pasi akkor megy máshoz, ha nem kap meg vmit, nem?
2011. okt. 10. 11:12
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem hiszem el ,hogy 21 éves vagy...
2011. okt. 10. 11:14
 19/19 A kérdező kommentje:
akkor ne hidd el bánom is én.. majd ha neked is lesz kapcsolatod, megérted..
2011. okt. 10. 11:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!