Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exemmel gáz lenne elmenni sétálni, közben beszélgetni, mikozben már új barátom van, aki utálja az exemet? többi lent
Figyelt kérdés
nem fűz már semmilyen szál a régi baráomhoz, csak úgy kíváncsi vagyok mi van vele, meg unatkozok is itthon, és tényleg nem lenne semmi, csak beszélgetnénk.
jogos ezen megsértődni, ha ez az én döntésem? vagy nem?
normális válaszokat kérek, nem oltogatást.köszönöm előre
2011. okt. 9. 10:53
11/13 A kérdező kommentje:
nekem sem fordulni, es igan letezik olyan, hogy nem tortenik semmi, uzenem a buta valaszoloknak.
2011. okt. 9. 16:35
12/13 A kérdező kommentje:
nekem sem fordulna, es igen, letezik olyan*
2011. okt. 9. 16:37
13/13 anonim válasza:
Nem létezik olyan, hogy semmi sincs. Ha semmi nem volna, akkor eszedbe se jutna vele találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!