Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretnék csinálni egy "kérdőí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék csinálni egy "kérdőívet" a párom részére rólam. Mit írjak bele?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondoltam, hogy hányas lábam van? Milyen parfümöt használok? És hasonlóak. Írnátok pár ilyen kérdést?

Köszönöm!

2011. okt. 9. 00:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Kerdesek:

Tudod, hogy utalom az anyadat?

Most mi van, lesz ma szex vagy sem?

Idegrohamot kapsz ettol a kerdoivtol? (nem, nem fekudtem le a nepszamlaloval, kisdobos-becsszo. Es a postassal sem. MONDOM HOGY NEM!!!)

Kerdoiv utolso kerdese:

Es most miert raktad ki a cuccaimat az ajto ele es mikor fogsz visszaengedni?????????????

2011. okt. 9. 06:32
 12/18 anonim ***** válasza:

A legjobb kérdés, amit egy szerelmes nő feltehet:

-Gontoltál már arra drágám, hogy most azt hiszed, hogy örökké szeretni foglak és a kapcsolatunk tartós lesz, Te abban a hitben fogsz élni, hogy minden jó, mert ÉN NEM FOGOK IDŐBEN SZÓLNI, HA NEM STIMMEL VALAMI, el fogom várni, hogy magadtól találd ki, hogy mit akarok, de ha nem vagy egy parafenomén gondolatolvasó, akkor egyik pillanatról a másikra a kedves imádnivalóból átmegyek Kathleen Turnerbe vagy Wolf Katiba, hogy "Tíz lépés, száz lépés távolság kell, mindegy, hogy merre csak el, tőled el", mert "szerelem miért múlsz..." és a kis aranyosból lesz egy keskeny szájjal szakítást sziszegő rideg robot, aki úgy kivág, mint macskát szarni, csak, mert már nem lobog és képtelen a szerelemből a szeretetbe való átmenetet kezelni.

És mindezt akár úgy is, hogy a hapsi tényleg nem követ el egyetlen hibát sem.

Na ez hogy tetszett?

(Bocs, ha profán vagyok, de sajnos sok nő tud furcsán állni a "szerelemből szeretetté" témához)

2011. okt. 9. 07:39
 13/18 anonim ***** válasza:
Na egy ilyen kérdőívnek aztán végképp semmi értelme.
2011. okt. 9. 08:21
 14/18 anonim ***** válasza:
Lebemann, ezek szerint nem rendeződött nálatok tüskementesen a helyzet?
2011. okt. 9. 08:35
 15/18 anonim ***** válasza:
ha az én párom ilyennel állna ellém hazáig szaladnék
2011. okt. 9. 11:40
 16/18 anonim ***** válasza:
*elém .bocsi :D
2011. okt. 9. 11:40
 17/18 anonim ***** válasza:
07:39, SZERETLEEEK, leírtad a VALÓSÁGOT!!!!
2011. okt. 9. 11:58
 18/18 anonim ***** válasza:
mi az istennek ez neked? nincs jobb szórakozásod?
2011. okt. 9. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!