Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettetek már bele úgy valakibe?
Figyelt kérdés
szóval szeretettek már bele úgy valakibe hogy nem a külső fogott meg titeket? Szóval nem az hogy látok egy csajt és de jól néz ki úgy érzem szerelmes vagyok stb..2011. okt. 7. 20:12
11/19 anonim válasza:
fiúknál a vonzalom alapja a külső:S Lányoknál meg az alfatulajdonságok.
Tetszik nem tetszik ez van!
12/19 anonim válasza:
Valamilyen szinten kell tetszenie a lánynak ahhoz, hogy a vonzalom meglegyen köztetek. Olyan viszont előfordulhat, hogy nem tetszik a lány, megismered, a személyisége megfog, megszereted, és utána már szépnek látod.
13/19 anonim válasza:
Olyan volt már, hogy valaki külsőre nem tetszett, de nagyon megfogott a személyisége. Azért szerelmes nem lettem belé, mert annyira nem ismerem, de amennyit ismerek belőle az szimpatikus.
14/19 anonim válasza:
öüóqwertzuiopőúasdfghjkléáűíyxcvbnm
16/19 anonim válasza:
egyszer ült előttem két csaj, szőke és barna. a szőke nagyon tetszett, a barnáról azt gondoltam nem rossz, de baromi nagy feneke van. aztán beszéltem a barnával párszor és beleestem...
17/19 anonim válasza:
Még senkibe sem szerettem bele:D 18F
18/19 anonim válasza:
Igen, jártam így 8 évesen és a lány a mai napig az első szerelmem! 15/F
19/19 anonim válasza:
En pontosan igy szerettem bele egy osztalytarsamba. Egyaltalan nm az izlesem volt, megis a testbeszede, az hogy olyan kihivoan viselkedett velem, kihozta belolem a vadallatot..szoval azotahogy rajottem hogy szerelmes vagyok bele, azota a kkulsee is nagyon vonzz es nem akarok mast. Pedig eleinte nm az en esetem volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!