Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha csak hetente 1-2szer találkozunk a barátommal?

Figyelt kérdés
lassan 3honapja vagyunk együtt ás valahogy minidg ugy alakul,h csak ennyizer tudunk talizni,de persze abból legtöbbször együtt is alszunk,és nem csak 1-2órás talikról van szó.Nálatok ez hogy van? én pesti vagyok ő meg pesttől kb 25km-re lakik...
2009. ápr. 29. 12:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem teljesen normális, én is épp így vagyok ezzel. Nem mondom, hogy néha nem vágyom rá, hogy velem legyen egy adott pillanatban, de elfogadom, mert felnőttek vagyunk és nem lehetünk állandóan együtt. A kapcsolat így is működik, mert szeretjük egymást.
2009. ápr. 29. 12:17
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem iszonyú fura és boldogtalan lenne, mert most nagyon nagyon sokat vagyok a barátommal, szinte együtt élünk. Neked kell tudnod, hogy jó-e így. De szerintem az embernek arra van ideje, amire igazán szakítani akar.

Volt olyan 4 éves kapcsolatom is, ahol csak hétvégén láttam, de akkor péntek estétől vasárnap estig.

2009. ápr. 29. 12:27
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked ez így megfelel, elég, akkor naná, hogy rendben van! :)

Mi 10 hónapja járunk a barátommal, ebből talán 3-4 alkalommal nem aludtunk együtt, de nálunk így megoldható volt. És már több mint fél éve együtt is lakunk! :)

2009. ápr. 29. 12:51
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nekünk sem megy gyakrabban és nagyon hiányzik olykor... de igyekszünk minél többet együtt lenni, minden este beszélünk, néha órákat. Napközben SMS-váltások. Nehéz, de van, akinek még rosszabb, ez tartja bennem a lelket.
2009. ápr. 29. 13:42
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia, ezt teljesen jó. Én távkapcsolatban élek, csak hétvégenként látom barátnőm, de akkor péntektől vasárnapig :) MOndjuk 200 km de megéri nagyon. Örülnék ha hetente 2x láthatnám. Egyet értek az első válaszadóval
2009. ápr. 29. 14:07
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
örülj inkább hogy csak 25km-re :)
2009. ápr. 29. 14:23
 7/12 anonim ***** válasza:
75%

Hát, mi meg havi 2-3szor szoktunk találkozni, és 100 km választ el bennünket egymástól. Szerintem a heti 1-2vel nagyon ki lehet békülni.

Anno volt egy barátom, aki a szomszéd utcában lakott, és vele sem találkoztam minden nap. Az szerintem nem is egészséges. Kell a szabadság is. :)

2009. ápr. 29. 14:35
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát minket 500km választ el egymástól :S S most még az érettségi is a nyakunkon van :S Pont ma 1hónapja, hogy nem találkoztunk :S és még majdnem ennyi idő vár ránk a következő találkozóig :( Nagyon nehéz,de msn, sms -minden nap! És már várjuk a nyarat, amikor együtt tölthetünk több hetet is, hol egyiknél, hol másiknál.

Igazán irigyellek, mit meg nem adnék heti 1-2 találkáért....

2009. ápr. 29. 15:39
 9/12 anonim ***** válasza:
80%

Oké, aki lepontozta a válaszomat, legyen szíves, mondja meg, hogy miért tette.

Minden ember más és más. A kérdező azt kérdezte, hogy normális -e, ha csak ennyiszer találkozik a párjával. Szerintem normális, ennek hangot is adtam, és meg is magyaráztam, hogy miért gondolom úgy. Mi ellenvetés volt vele? Tényleg nem értem. És ez most igenis bosszant.

2009. ápr. 29. 15:44
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Sztem normális ha többször nem tudtok :D

Am nyugi nekem a volt barátom az ország másik részén dolgozik. És mi is csak hétvégén tudtunk találkozni, de így mégjobban tudtam örülni a találkozásnak :P De volt amikor ő sem bírta ki hétvégéig és hétköznap haza jött motorral hogy láthasson :D

2009. ápr. 29. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!