Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt még egy olyan szerencs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt még egy olyan szerencsétlen mint én akinek fogalma sincs arról milyen érzés az a VISZONZOTT szerelem, mert még soha nem viszonozták neki?

Figyelt kérdés
:(((( 19/L
2011. okt. 7. 11:23
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
83%
Van. Bár volt már bnőm, soha nem volt szerelmes belém senki, mert ronda vagyok. Te viszont nem lehet, h csak egyszerűen válogatós vagy? 25/F
2011. okt. 7. 12:34
 12/28 anonim ***** válasza:
83%
van 17/f
2011. okt. 7. 12:39
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
vagyunk páran sajnos.. és annyira rossz, hogy mennyire tudok szeretni valakit közben ő egyáltalán nem törődik velem :S
2011. okt. 7. 12:53
 14/28 anonim ***** válasza:
87%

Kedves 11:48!

Remélem ezt csak cinikusan írtad...

Én nem vagyok: kövér és/vagy idegesítő, ronda, hisztis Van önbecsülésem,önbizalmad...

És nem vagyok emos!

Csinos 26 éves nő vagyok... SZerettek már belém, de nem tudtam viszont szeretni őket, mert más vkit szerettem viszonzatlanul évekig...

Rosszkor, rossz helyen...

AZ már a multé, de vhogy akihez vonzódom, megint nem engem választ...

C'est la vie...:(

Esetleg hagyd abba a siránkozást , mozdulj meg, tegyél végre magadért valamit és ismerkedj!

20/F

Hasznos volt számodra ez a válasz?

Ha szerinted baj van ezzel a válasszal, jelentsd a moderátorok felé, a probléma megjelölésével! Kérlek csak olyan válaszokat jelents, ahol a válaszoló egyértelműen rosszindulatú vagy szabályzatsértő megjegyzéseket tett, azért ne jelents választ, mert nem értesz vele egyet (ezt csupán értékeld a lefelé mutató nyíllal). Előre is köszönjük segítséged!

Ez a válasz trágár

Ez a válasz provokatív, a válaszadó csak veszekedni akar

Ez a válasz rasszista

Ez a válaszadó értelmetlen dolgokat ír

Ez a válasz egy hirdetés

Ez a válasz más szempontból problémás

Ez a válasz 60%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:48

2011. okt. 7. 13:06
 15/28 anonim ***** válasza:
66%

Nah nekem még nem volt ilyen érzésem soha senki iránt, bnőim inkább azt mondják azért vagyok együtt a fiúkkal mert nem szeretek egyedül lenni, vagy csak megszokásból, mert vele jó .

Volt már pár ilyen szitum, de ő szeret,de vh én soha nem érzek így. :S

2011. okt. 7. 13:08
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
legtöbbször én voltam odáig, volt hogy csak a másik értem, de úgy még nem alakult hogy kölcsönös legyen a dolog.
2011. okt. 7. 13:41
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok. Őrülten tudok szeretni és a felét sem kaptam vissza soha.

20/f

2011. okt. 7. 15:18
 18/28 A kérdező kommentje:
Hát ja, nállam is ez a gond, nem vagyok válogatós és nagyon tudok szeretni, minden megadnák hogy a párom boldog legyen, de eddig minden fiú csak kihasznált, szórakozott velem. Ha meg nem mutattam nekik ki hogy fontosak számomra akkor meg az volt nekik a baj.
2011. okt. 7. 16:23
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok vele...

20/L

2011. okt. 7. 16:34
 20/28 A kérdező kommentje:
Én ugy érzem, hogy nekem soha sem lesz szerencsém a szerelemben, borzasztó dolgokat éltem át már pasi végett, inkább most ne soroljam... Nekem egyszerüen ez a sorsom, valakinek az hogy beteg, valakinek az hogy szegény, nekem pedig ez...
2011. okt. 7. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!