Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tartanak a fiúk attól,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartanak a fiúk attól, hogy egy lány szeresse őket és foglalkozzon velük?

Figyelt kérdés

Nemrég megismertem egy srácot és eddig minden rendben volt,legalábbis így hittem.De most lepattintott azzal a szöveggel,hogy mégsem lehet köztünk semmi,mert ragaszkodó vagyok és sokmindent megteszek érte.Ezt nem értem...Jobb lenne,ha nem foglalkoztam volna vele?Remélem a válaszaitokból tudok javítani a következő kapcsolatomban,feltéve,ha lesz...eddig csak csalódtam.

21 éves vagyok és vágyok valakire,akit szerethetek.Bár tudom,előttem még az élet.

2009. ápr. 29. 10:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem h te sem tudod az unalomig ismert dumát, miszerint a fiúknak szabadság kell, vagy legalábbis annak látszata ;)

Ha túl anyáskodod, keresed, akkor az leterheli a kapcsolatot és a fiút, aki még 21 évesen is inkább barátnőt akar tartni és nem szinte házasságosdit játszani. És ez a kor csak dolódni látszik. Ezért a lányok is már így viselkednek. Buliban is látni stb.

De van olyan fiú, akinek annyira szeretetre van szüksége h megölné magát hogy veled járjon, hidd el. Hagyd a csalódtam szöveget, és nyílj meg más fiúknak.

2009. ápr. 29. 10:22
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
hidd el vannak olyan srácok is, akik meg pont hogy a sok törődést, és a szinte folytonos együttlétet igényelik. én is pont ilyen vagyok, h sok szabadság kell nekem (lány vagyok) és az eddig barátaim ezt nagyon nem díjazták.
2009. ápr. 29. 10:30
 3/11 anonim ***** válasza:
Ez az, keresgélni kell tovább! Vannak iylen fiúk, hidd el. Esetleg ebben a korban kevesebb ilyen van, mert ki kell élniük magukat.
2009. ápr. 29. 12:56
 4/11 anonim ***** válasza:
75%

Amikor azt kezdjük érezni, hogy valaki nagyon ragaszkodik, visszavonulót fújunk... Olyasminek értelmezzük, mint egy börtönt, hogy onnan nincs tovább.

Ezt le is tesztelheted... Zárj egy kutyát egy kissebb ketrecbe (olyat, ami előtte szabad volt), zárd be 2 napra... Aztán engedd ki.

Legközelebb ha csak meglátja a ketrecet, vagy a lehetősége csillan meg, hogy újra megfogják, menekülni kezd...

Így megy ez nálunk, férfiaknál is:)

23/F

2009. ápr. 29. 14:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy beleszólok, de egy jól nevelt kutya kérdésre magától megy a helyére, még akkor is ha nem akar, amiről te beszélsz az legfeljebb egy szerencsétlen kóbor kutya lehet, aki fél... Szerintem inkább olyan példát hozz fel amit ismersz:D Mondom ezt 8 éve kutyásként...
2009. ápr. 29. 14:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Nyugi vannak még olyan fiúk akik szeretetre és törődésre vágynak, én is közéjük tartozok. Csak keresgélj tovább meg tárd ki a szived, és megtalálod az igazit.
2009. ápr. 29. 21:03
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem gondolom,hogy anyáskodtam volna.Csak hétvégén láttuk egymást és az is csak egy nap volt.Ment a barátaival szórakozni és soha nem szóltam miatta.Nem zavart.És próbáltam meglepni,pl. mire felkelt,csináltam reggelit és sütit is sütöttem. :) De most úgy vagyok vele,hogy nem tudja mit veszített. :P

Köszönöm a válaszaitokat. :)

2009. ápr. 30. 08:33
 8/11 anonim ***** válasza:

Nwekem is volt baratom pont ezt mondta.. es nala ez annyit jelentett hogy csak sexre vagyik..

aztan meg o jott es elkezdte mondani hogy ha osszekoltoznenk mas lenne.. mert akkor nem felne hogy "en" megcsaljam ,mikor en nem is ilyen vagyopk inkabb o volt az a megcsalos tipus !!

Szoval fiukon nem lehet eligazodni..

De ha nem ertekeli a sutit emg agyba reggelit akkor hagyd... feledd el .. keress jobbat nala !!!

2009. ápr. 30. 16:30
 9/11 anonim ***** válasza:
14:40- amit írsz szép és jó, de azt elfelejtetted, hogy nem lehet a férfiakat idomítani. Már persze a normálisabbját... Ha neked papucs kell, ám legyen... De akkor a kutya helyett képzelj oda egy betöretlen lovat... Így megfelel a hasonlat?
2009. ápr. 30. 18:53
 10/11 anonim ***** válasza:

14-40-es vagyok. Nem tudom, a lovakat nem ismerem, a férfiakat meg nem akarom idomítani. Bár én a kutyáimat sem szoktam, csak olyan viselkedést tanítani nekik, ami nekem megfelel... Úgy látszik nem nagyon ismered a kutyákat, hogy nem tudod mire képesek. :) Nem cirkuszi állatok akiket idomítani kell. Csak már idegesít, hogy tudatlanul beszélnke a kutyákról, mivel nekem alpaból emgszokott, hogy ismerem őket.

Egyébként meg szerintem butaság ez az egész. A férfiak nem merik megmondani az igazat, inkább azt mondják, hogy nekik szabadság kell, vagy ki akarják élni magukat, vagy pedig túl jó a lány hozzájuk oszt csá. Aki ilyen avval nem kell foglalkozni... Milyen nagy mentésg, hogy bocsi fiú avgyok félek a kötöttségektől... Hát akkor járjon punciról puncira... De akkor is egy normális lánynak lesz jobb a végén, aki egy szerető társat akar! Nem kell megfoyltani, de úgyis minden fiú ezekkel a szövegekkel jön... Találsz jobban, ne félj! :)

2009. ápr. 30. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!