Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyannal akibe nem vagytok szerelmesek?
De az, hogy érzed azt a bizonyos pluszt, az még nem jelenti, hogy szerelmesen kezdesz bele a kapcsolatba.
Ez egyébként pont emiatt egy elég érdekes kérdés. Ugyanis senki sem úgy kezd bele a kapcsolatba, hogy szerelmes. Hacsak nem ábrándozik róla már legalább fél éve..(pl. beleszeret a legjobb barátjába) De ha valaki korábban ismeretlennel jön össze, akivel nincsen megalapozott barátság, az sose igazán szerelemmel indul. A másik fél szimpatikus nagyon, érzi az ember azt a bizonyos pluszt és ezért belevág. Aztán ha ezekután semmi nem alakul ki 3-4 hónap alatt akkor vége, ha meg igen akkor boldogság van. Értelmetlenül nyilván senki nem kezd bele egy kapcsolatba.
A párommal mi sem úgy indultunk, hogy szerelmesek voltunk egymásba. Találkozgattunk, sokat beszélgettünk, nagyon megkedveltük egymást, ott volt az a plusz dolog(nyilván valahogy jobban kitüntettem a figyelmemmel mint bárki mást), aztán lefeküdtünk. De ekkor még egyikünk sem volt szerelmes.. 2-3 hónap alatt ez kialakult.
Olyan kapcsolatom is volt, amibe úgy léptem bele, hogy szakítottam az előző barátommal emiatt. De akkor sem voltam szerelmes. (bár igaz, az exembe sem) Egyszerűen valami erős dolog, ösztön, tudjafene mi az, vonzott. Vele akartam lenni és kész. Aztán 1 hónap alatt hihetetlenül szerelmes is lett, és 4 hónap múlva már gyerekekről beszéltünk. 4 évig voltunk együtt..
Tehát ez így tényleg fura kérdés, hiszen senki nem szerelmes a kapcsolat első percében, mégsem kezd el senki egy értelmetlen dolgot. Kell a plusz.
Én csak netten láttam pár képet a páromról...
S itt üziztünk rengeteget...
Nagyon hasonlitottunk,1eztek az álmaink s minden...
V fél év után végre élőben is sor került az első randira...
Ő szerelmes lett az első 2 tali után...
Én nem...:(
Belementem h majd lesz valahogy...
És bár nekem sok idő kellett...
Mostmár nem csak szeretem,hanem szerelmes is vok belé.:)
Az esküvőnket várom.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!