Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Life is beautiful kérdése:
Hogy van ez az "addig érdekes míg meg nem kapom" mentalitás?
Figyelt kérdés
miért élnek sokan ezzel a gondolkodásmóddal?
vagy az ilyenek azzal jönnek össze akivel akarnak?
2011. okt. 5. 21:49
11/19 anonim válasza:
Előző vagyok. Nem mondtam, hogy neked is ez a megfelelő felállás. Én csak saját magamból indultam ki. Van, akinek ezek a dolgok nem fontosak, keresik a nagy Ő-t és közben nem köti le a figyelmüket más. Én másként vagyok ezzel és erről írtam :)
12/19 A kérdező kommentje:
értelek. de viszont azt még mindig nem értem hogy mire jó hogy a másik érdeklődik. de te azt mondod hogy nem? ezt csak is akkor tudom elképzelni ha nem jön be az illető
vagy ez is valami női hóbort? :D
2011. okt. 6. 22:48
13/19 anonim válasza:
Hát nem tudom,de engem is érdekelne,igaza van az első válaszolónak ilyen evolúciós sz.ar.Igazából már elegem van ebből a magyarázkodásból hogy a fiúk igy úgy amúgy,vadászösztön,meg lesz.arom a barátnőm,meg mindenkit megnézhet,meg párzási akármi,meg nem tudom.Szerintem ez baromsá.g.Aki komoly kapcsolatot akar,az nem csinálja ezt,meg aki komolyan szereti a párját,annak megsem fordul a fejében ilyenekkel magyarázkodni.Ennyiből ugyanúgy a lányok is csinálhatnánk ezt,hogy jaj termékeny akarok lenni,és ezért minden leehtséges pasival összeállok,nem?!Ez már undorító,és igen,az ember nem állat,meg már réges régen jópár millió évvel ezelőtt elkerültük az őskort,szóval nem értem,miért nem lehet normálisan viselkedni.
14/19 anonim válasza:
tényleg hülyeség ez a mentalitás, bár szerintem az ember közelebb áll az állatokhoz, mint azt gondolnánk :D
15/19 anonim válasza:
Hát egyesek elég állatiasak, szó ami szó.
A játékot meg mindig is ízléstelennek tartottam. Jó kis játék mások érzéseivel.
34 ffi
16/19 A kérdező kommentje:
milyen szép is lenne a világ ha az "állatok" egy , az "emberek" pedig egy más helyen lennének
miért kell kavarni:D
2011. okt. 9. 19:52
17/19 anonim válasza:
De amúgy felesleges ilyeneken filozófálni,előbb vagy utóbb igyis úgyis mindenki megtalálja majd a magához valót.
18/19 A kérdező kommentje:
felesleges,csak a vele járó fájdalom előhozza belőlünk
2011. okt. 9. 20:35
19/19 anonim válasza:
Eleg ha abbol indulsz ki, hogy eleve mashogy viselkedsz tarsasagban, mint egyedül...es miert? Mert jo benyomast akarsz tenni masoknak....es miert? hogy szimpatikusnak talaljanak....es miert? Mert ez benne van az emberben. Hogy jonak, szepnek, okosnak tünjön. Az alaltok mindig a legerösebb, legegeszsegesebb egyeddel akarnak part alkotni...az embereknel is igy van....te keresed a tökeletes part es közben magadat is jobbnak allitod be, hogy a masik a tökeletest lassa benned....mert ez biologia....es nincs összefüggesben azzal, hogy parkapcsolatban vagy-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!