Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Léteznek még lányok, akik nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még lányok, akik nem egy este alatt jönnek össze valakivel, "majd legfeljebb szakítunk" alapon?

Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 21:11
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

"Léteznek olyan fiúk a gyik-en, akik nem sírnak amiatt, mert nincs nőjük?"

Mi az összefüggés az általad leírtakkal és a kérdésemmel?

2011. okt. 5. 21:29
 12/19 anonim ***** válasza:

Léteznek...Pl én. Aztán mikorra már úgy érezném tényleg érdemes lenne összejönni vele,mindig kiderül, hogy valami k*rva nagy baj van az illetővel.

Szóval minden mindegy alapon én biztos nem fogok összejönni senkivel,akkor már inkább maradok magányos...

2011. okt. 5. 21:30
 13/19 anonim ***** válasza:

Én sem értem mi értelme belemenni komolyabban úgy 1 kapcsolatba, hogy nincs semmi érzelem. Bár nincs senkim, magányos vagyok, de olyanba biztos nem mennék bele én sem. Egyébként biztos léteznek ilyen lányok, csak sajnos nincs a fejükre írva.:D Pedig nekem is fontos lenne, hogy tudjam, hogy ha 1 lány azt mondja nekem szeret, akkor az tényleg úgy van. :)

18F

2011. okt. 5. 21:31
 14/19 anonim ***** válasza:
Összefüggés: Mind a két kérdésben hülyeségeket tételezel fel a másik nemről. Amúgy meg rohadtul léteznek, idővel majd megtalálod őket, de elkeseredésedet ne mutasd ki nekik, mert akkor otthagynak, nem az emokat szeretik... Nekem 16 éves koromra sikerült találnom egyet akivel igazán szeretjük egymást, és nem egy este, hanem inkább kb. fél év volt, mire rájöttünk, hogy mi kb. egymásnak lettünk teremtve. Nem mert lassú a felfogásunk, hanem mert meg akartuk ismerni egymást:)
2011. okt. 5. 21:33
 15/19 anonim ***** válasza:
az én csajszim ijen..:P
2011. okt. 5. 21:33
 16/19 A kérdező kommentje:
Mind a két kérdésben? Én csak egyet tettem fel.
2011. okt. 5. 21:36
 17/19 anonim ***** válasza:
Jaj. Az enyémben, meg a tiédben. Ironikusan reagáltam. Mi a halált nem érteni ezen. Tudod mit? Holnap menj oda ahhoz a lányhoz aki tetszik neked, hívd el egy teázóba, és beszélgessetek egy órácskát. Vagy többet. Ha igent mond, biztos vagyok benne, hogy a tali után már más lesz a véleményed a nőkről. Vannak p*csák, ez igaz, de minek általánosítani? Ez olyan mintha a fiúk mind rajok lennének vagy emok. Dehogy. Csak a többi ül kussba fapofával többségében. Ha ki tudsz törni ezekből, és meg tudod mutatni az egyéniségedet, hidd el, rengeteg olyan nőd lesz, akik a belső tulajdonságaidért fognak szeretni.
2011. okt. 5. 21:41
 18/19 anonim ***** válasza:

zsír!

győzni fogok!

2011. okt. 5. 23:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Aha én. De már csak voltam, a normális értékrenddel nem mentem semmire.
2015. nov. 4. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!