Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ötletetek számomra?
Fossad nyakszirten!
Üdv.:
Humor Helga
Itt a megoldás: a szöveget bemásoltam webforditas-ra majd angolt vissza magyarra.
A dió szeretett egy gyereket és keményebben egy bizonyított, mint elhittem azt. Tétlen sebességen szeretem a keményebb diókat de kifogytam az ötletekből. Szeretnélek megkérni téged, hogy adj néhány biztos célzást azzal, ami ez, lehetséges, hogy határozottan mintegy elcsábítja azt. Kérlek hírnököket alkalmazkodik kíméljenek...(és Humor Helga) elöl köszi.(Fiúk és én a lányok válaszának a szívesen látott látogatása egyformán sokként normális)
Itt a tuti tipp..:
Ki lakik a dióhéjban? Nem lakik ott bárki, Csak Dióbél bácsi. Ha rácsapsz a dióhéjra, Kinyílik a csontkapuja és cammogva előmászik Vén Dióbél bácsi. Csak a szádat tátsd ki!
Sírok a nevetéstől és fáj a hasam.
Ez eddig a námber ván. :-)
De, hogy legyen egy értelmes(ebb) hozzászólás is, mi a gond a sráccal?
HELGA!
Ne itt b*sszad az időt, takarodj a konyhába kaját csinálni nekem!
Üdv: Humor Herold
Van egy olyan érzésem, hogy ezt pár nap múlva viszont fogom látni facebookon...xD
És semmi baj sincs vele, csak fogalmam sincs, hogy hogyan vetessem magam észre vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!