Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na ki az igazán pro párkapcsolatok terén? Ilyen húzós szakításra van megoldás?
Szakítanék a barátnőmmel, mert vállalhatatlanul tud néha viselkedni, de ő halálosan szerelmes belém, és lelkileg úgy meggyötörné, h kárt tenne magában (volt rá példa).
Emellett közös a baráti társaságunk, és én jó kapcsolatot akarok tartani vele, mint barát, de minél többet találkozunk a baráti körünk miatt, annál nehezebb neki engem elengedni, és annál zaklatottabb lenne.
Hogyan tudnék vele úgy szakítani, h minél kevesebbet kötődjön hozzám, tovább tudjon lépni?
Ha kinyiffantja magát,akkor gond letudva.
A vállalhatatlan,lejárató viselkedés meg egyértelmű szakító ok.
Az embert a partnere is minősíti oda-vissza.
Ha nagylelkűsködni akarsz,akkor egy fél évre hanyagold a bandázást,kezdj el edzeni helyette stb.
érd el, hogy ő szakítson veled. ha van olyan ismerősöd, aki tudod, hogy tetszik a csajnak, akkor hozd össze vele. tudom, bizarrnak tűnik, de bejöhet.
ha nem megy, akkor egyszerűen mondd el neki, de szólj a környezetében élőknek hogy figyeljenek oda rá. nem a te felelősséged innentől.
29/N
Nem érzem magamnak pronak, de voltam hasonló helyzetben - a fiú azzal fenyegetőzött, hogy megöl engem, aztán magát... Repült is. A lényeg, hogy bármennyire is nehéz, vedd emberszámba, amíg szakítasz vele. Mondd el neki finoman, hogy mi volt a baj. Normális hangon beszélj, akkor is ha fenyegetőzik, vagy felidegesít. A fájdalmat tényleg nem tudod megspórolni neki.
A baráti társaságot nem kell hanyagolnod, ha normálisak, akkor szépen elmondod nekik, h mi a szitu, és h nem akarsz hallani a csajról. Szar ügy, de ha jófejek, akkor egyszer téged, egyszer meg őt hívják a talikra.
Több sikert a következő barátnődhöz :)
21 évesek vagyunk.
Mondtatok pár jó dolgot, de egyetemen egy szakra és évfolyamra járunk, elkerülhetetlen, h ne találkozzunk.
haverommal mi is azt terveztük, h összehozzuk vmelyik sráccal, pl egy gólya rá is volt indulva, de barátnőm azt hallotta, h a srác csak trófeákatgyűjt, és utánna megutálta, de azon leszek, h békét teremtsek.
Kössz a válaszokat, ha vki tud még vmi jó tanácsot, az ne habozzon leírni!
Röviden sehogy...
Ez nem megy ha másik szerelmes beléd.
Max ha beáldozod magad h 2 hónapig te leszel a téma, akkor elkezdesz kcisit hűvöseben vislekedni több fontos dolgod lesz stb...
Ha meg szakítasz menj el nyugodtana szüleihez és szólja abarátodknak h kcsiit vigyázzanak a lányra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!