Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Na ki az igazán pro párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na ki az igazán pro párkapcsolatok terén? Ilyen húzós szakításra van megoldás?

Figyelt kérdés

Szakítanék a barátnőmmel, mert vállalhatatlanul tud néha viselkedni, de ő halálosan szerelmes belém, és lelkileg úgy meggyötörné, h kárt tenne magában (volt rá példa).

Emellett közös a baráti társaságunk, és én jó kapcsolatot akarok tartani vele, mint barát, de minél többet találkozunk a baráti körünk miatt, annál nehezebb neki engem elengedni, és annál zaklatottabb lenne.

Hogyan tudnék vele úgy szakítani, h minél kevesebbet kötődjön hozzám, tovább tudjon lépni?

2011. okt. 4. 00:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ha kinyiffantja magát,akkor gond letudva.

A vállalhatatlan,lejárató viselkedés meg egyértelmű szakító ok.

Az embert a partnere is minősíti oda-vissza.

Ha nagylelkűsködni akarsz,akkor egy fél évre hanyagold a bandázást,kezdj el edzeni helyette stb.

2011. okt. 4. 01:30
 12/17 napietus ***** válasza:
57%

érd el, hogy ő szakítson veled. ha van olyan ismerősöd, aki tudod, hogy tetszik a csajnak, akkor hozd össze vele. tudom, bizarrnak tűnik, de bejöhet.

ha nem megy, akkor egyszerűen mondd el neki, de szólj a környezetében élőknek hogy figyeljenek oda rá. nem a te felelősséged innentől.

29/N

2011. okt. 4. 08:45
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem érzem magamnak pronak, de voltam hasonló helyzetben - a fiú azzal fenyegetőzött, hogy megöl engem, aztán magát... Repült is. A lényeg, hogy bármennyire is nehéz, vedd emberszámba, amíg szakítasz vele. Mondd el neki finoman, hogy mi volt a baj. Normális hangon beszélj, akkor is ha fenyegetőzik, vagy felidegesít. A fájdalmat tényleg nem tudod megspórolni neki.

A baráti társaságot nem kell hanyagolnod, ha normálisak, akkor szépen elmondod nekik, h mi a szitu, és h nem akarsz hallani a csajról. Szar ügy, de ha jófejek, akkor egyszer téged, egyszer meg őt hívják a talikra.

Több sikert a következő barátnődhöz :)

2011. okt. 4. 08:48
 14/17 A kérdező kommentje:

21 évesek vagyunk.

Mondtatok pár jó dolgot, de egyetemen egy szakra és évfolyamra járunk, elkerülhetetlen, h ne találkozzunk.

haverommal mi is azt terveztük, h összehozzuk vmelyik sráccal, pl egy gólya rá is volt indulva, de barátnőm azt hallotta, h a srác csak trófeákatgyűjt, és utánna megutálta, de azon leszek, h békét teremtsek.

Kössz a válaszokat, ha vki tud még vmi jó tanácsot, az ne habozzon leírni!

2011. okt. 4. 09:26
 15/17 anonim válasza:
Ez a csaj egy mentális terrorista típus, egész életedben gyötörni fog, menekülj.
2011. okt. 4. 11:53
 16/17 anonim ***** válasza:
Egyelőre csak ultimátumot adhatnál, hogy rendesen viselkedik vagy hagyod meghalni.
2011. okt. 4. 12:39
 17/17 anonim ***** válasza:

Röviden sehogy...

Ez nem megy ha másik szerelmes beléd.

Max ha beáldozod magad h 2 hónapig te leszel a téma, akkor elkezdesz kcisit hűvöseben vislekedni több fontos dolgod lesz stb...

Ha meg szakítasz menj el nyugodtana szüleihez és szólja abarátodknak h kcsiit vigyázzanak a lányra...

2011. okt. 4. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!