Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Otthagynátok a barátnőtöket,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Otthagynátok a barátnőtöket, ha tudnátok, hogy rendszeresen csal benneteket, több férfival is?

Figyelt kérdés
Én sajnos ebben a helyzetben vagyok egy ideje, de egyszerűen nem tudom őt elhagyni, pedig jó pár emberrel megcsalt már.
2011. okt. 3. 17:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
alázd meg valami nagyon durva módon! mondjuk vetkőztesd le aztán tedd ki a lakásból pucéran! :) az ilyen ótvar kur*vák nem érdemelnek többet, legyen tököd!
2011. okt. 3. 17:48
 12/22 anonim ***** válasza:
amúgy igen, otthagynám.
2011. okt. 3. 17:48
 13/22 anonim ***** válasza:
Á nemmmm
2011. okt. 3. 17:50
 14/22 anonim ***** válasza:
még szép kib.asznám mint macskát sza.rni.
2011. okt. 3. 17:53
 15/22 anonim ***** válasza:
Hát az biztos nem költenék rá de ameddig nem találnék másikat addig nem raknám ki mert legalább van kit dugni.
2011. okt. 3. 18:03
 16/22 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy megcsalt? És azt hogy most is megcsal? És pláne több emberrel? Kikkel csalt meg? Szerintem ilyen nincs, ennyire nem lehet valaki rib...
2011. okt. 3. 18:34
 17/22 A kérdező kommentje:
Tudod vannak rá utaló jelek meg láttam is már férfiakkal csókolózni, ölelkezni, láttam, hogy idegen autókba száll be, tele van a telefonja idegen férfiaktól kapott smsekkel stb. Kikkel csalt meg? Például az egyik egyetemi tanárjával, legalábbis én arról az egyről tudok, lehet, hogy van más is, de azzal az egyel jelenleg is viszonya van, ez az egy nagyon szíven ütött.
2011. okt. 3. 18:44
 18/22 anonim ***** válasza:
De az ilyet hogy lehet szeretni??
2011. okt. 3. 19:22
 19/22 anonim ***** válasza:
Biztosan nagyon profi az ágyban. Egy aranymicsoda tulajdonosa, ami mindent megér.
2011. okt. 3. 19:24
 20/22 anonim ***** válasza:
Hát tudod, én nem vagyok ilyen helyzetben, de nagyon átérzem a problémád... Igaz, hogy az enyém egy olyan viszonzatlan szerelem, hogy nem is tud arról az illető, hogy mit érzek iránta, de nagyon fáj, amikor a barátnőjével látom ölelkezni, csókolózni, vagy amikor hallom a kedves szavakat, amiket neki mond. (egy osztálytársamról van szó, a lány pedig évfolyamtárs, és hát vele is jóban vagyok, és néha szokott nekem áradozni, én meg csak mosolyogva hallgatom, miközben legszivesebben felélnék, és elmennék valahova sírni. Persze ez más, de az érzés ugyan olyan fájdalmas). Ő tudja, hogy te tudod, hogy megcsal téged?
2011. nov. 24. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!