Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan magyarázzam meg a barátnőmnek hogy csak azért nem csókoltam meg, mert meg vagyok fázva?

Figyelt kérdés
suliba sem voltam de azért délután találkoztunk mert már hiányoztunk egymásnak aztán amikor meg akart csókolni mondtam neki hogy inkább csak puszit adok mert meg vagyok fázva aztán amíg együtt voltunk kicsit le volt törve amikor búcsúzkodtunk akkor meg nem értette hogy miért nem csókolom meg aztán mondtam hogy én csak őt akarom védeni hogy nehogy beteg legyen ő is. azt mondta hogy jó duma pedig tényleg csak ennyi volt hogy meg akarom véddeni
2009. ápr. 28. 08:49
 1/10 anonim ***** válasza:
72%

Csókold meg, ha nem hiszi el neked hogy csak emiatt volt, akkor ha jó beteg lesz majd rájön! Amúgy igazad volt hogy nem csókoltad meg!

Kérdezz rá hogy szerinte miért nem csókoltad meg és akkor el tudod magyarázni neki hogy mi volt! de ha nagyon nem érti meg akkor hagyd rá...

2009. ápr. 28. 09:10
 2/10 anonim válasza:
73%
Szívem, csak azért nem csókoltalak meg, mert meg vagyok fázva!
2009. ápr. 28. 09:17
 3/10 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg, hogy ő megcsókolna-e betegen. Vagy beszéldd meg vele, mondd meg neki megint, hogy csak azért nem csókoltad meg, mert beteg vagy, stb. Ha nem érti meg, akkor csókold meg, majd rájön, nehogymár te legyél a hibás azért, mert beteg vagy és megakarod védeni...

De ha ez nem tetszik, akkor ne talizz vele betegen...

2009. ápr. 28. 09:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kedves tőled hogy vigyázni próbálsz rá, de a helyzet az, hogy a puszitól ugyanúgy el fogja kapni, meg attól hogy közel voltatok egymáshoz, gondolom nem is rövid ideig.

Én kifejezetten örülnék, ha ilyen barátom lenne :)

de ha nem érti meg a barátnőd, akkor nyugodtan csókold meg, nem kell rá vigyázni ha nem akarja. Ha ennyi esze van, csak rajta :)

2009. ápr. 28. 09:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki, hogy te sem örülnél neki, ha lebetegednél egy csók miatt, és gondolod, hogy ezzel ő is így van... Jobbat nem tudok...
2009. ápr. 28. 10:46
 6/10 A kérdező kommentje:
köszi majd meggyőzöm valahogy
2009. ápr. 28. 10:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát mi össze vissza elkapjuk egymástól a betegségeket :D !

Én nemtudok egy csókot kihagyni egy kis megfázás miatt az biztos :P ! Legalább együtt vagyunk betegek és ápoljuk egymást :)!

2009. ápr. 28. 11:11
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát nállunk is így volt. Beteg lettem. de mindig ott voltam. csók meg állandóan. aztan Ő is beteg lett kicsit:D

végülis rendes Tőled hogy nem akarod hogy elkapja. bár a náthát már érintekzéssel is el lehet kapni, vagy nem tom.

2009. ápr. 28. 13:26
 9/10 A kérdező kommentje:
megint találkoztunk megcsókoltam és hozzáfűztem hogy ha most beteg lesz miattam akkor agyon csapom mert hogy ő vidéki és betegen nem tud majd bejárni és úgy nem tudunk találkozni legfeljebb ha én megyek el hozzá :D de megbeszéltük
2009. ápr. 28. 13:30
 10/10 anonim ***** válasza:
"Meg vagyok fázva, nem akarom, hogy elkapd." Ha nem veszi észre hogy beteg vagy és kiakad, meg te sem vagy eléggé fejlett agyilag, hogy ezt közöld vele...
2009. ápr. 28. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!