Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A barátnőm akibe szerelmes vagyok 2 év után azt mondta hogy szeret de ki akar próbálni uj dolgokat ugy érzi tul fiatal még hogy lekösse magát (most ő 17 én 19) de nem tudna hazudni nekem és nincs más valaki sem a dologban.
Sajnos lehet tényleg hogy valami kedves barátnő telebeszélte a fejét. Nincsenek neki férfifaló barátnői? Egyébként ettől még nem kell elkeseredni. Én elképzelhetőnek tartom hogy szeret, de mivel még nagyon fiatal, nem volt alkalma eleget "pofára esni" pasasokkal. Sajnos tudod mindenki a maga kárán tanul, általában.
Tudom hogy nehéz, de talán hagynod kéne hogy külön menjen, ahogy akarja. Úgyis futva fog visszamenekülni hozzád :) De te is elhintheted hogy akkor hétvégén meg te mész külön bulizni a saját barátaiddal. Lehet hogy nagyon féltékeny lesz ettől... :)
Az az igazság, hogy a jó dolgokat akkor tudjuk megbecsülni, ha tapasztaltuk a rosszat. Ez sok emberre igaz. Sajnos.
De azért ne keseredj el, lesz ez még jobb is!
30/L
Akkor beszéljétek meg, hogy mik azok az új dolgok, amiket szeretne kipróbálni? Milyen dolgokra vágyik? Mit szeretne csinálni?
Nem kell folyton folyvást egymáson lógni, külön is bulizhattok, "élhettek" néha.
Mondd neki, hogy ez nem "lekötés", te adsz neki elég szabadságot, ehhez nem kell szakítani.
Tartsatok szünetet, azalatt ő kiéli magát, aztán onnan folytathatjátok, ahol félbemaradt.
Ha ilyen érdeklődő veled msnen, akkor miért ne lehetne ezt megbeszélni rendesen is?
Ne akaszkodj rá, ne nyüstöld, ne hívogasd, csak egyszer, összefoglalóan mondd el neki, mit érzel, és hogy te megvárod őt.
Ki fog rúgni, vagy te fogod kirúgni, mindegy. A lényeg, hogy még jó 10 évig nem gondol a komolyodásra. Előtte az egyetem, stb, az ember még annyit változik...
Volt egy csajom még gimi elején, aztán elsodorta az élet tőlem, távkapcsolat lett, majd kirúgott. Évekig haldokoltam miatta, de nem működött. Mégis, amikor kirakott teljesen a padlón voltam. Aztán eltelt 10 vagy 12 év és összefutottam vele a Szigeten. Összeaszott, szétdohányzott feje lett, és kirázott a hideg a hangjától... EBBE a csajba voltam ENNYIRE szerelmes? Majdnem hangosan felröhögtem, de nem tudta volna értelmezni. Illedelmesen elbeszélgettem vele, aztán leléptem, mentem a magam dolgára. Találkozóm volt az akkori csajommal, akit késő huszonévesen ismertem meg, és feleségem lett.
Persze, most 19 évesen világvégét érzel, és rendben is van. Csak valahová jegyezd fel magadnak, amit anyám mindig mondott amikor panaszkodtam neki: AZ IDŐ MINDENT MEGOLD. Baromira utáltam érte, sötét közhelynek tartottam.
Ma, 36 évesen igazat adok neki. Az idő tényleg sokmindent megold :)
Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!