Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő alatt tanultál meg csajozni magadtól, tehát mindenféle önfejlesztö meg pick up artist módszerek nélkül?!
olyan válaszra nem vagyok kiváncsi, hogy "hát nekem nem kellett megtanulni, mert alapbol ment"
én csak arra vagyok kiváncsi, hogy totál luzerekböl milyen szenvedések árán jöttetek fel oda, hogy legyen egy nagyon szép, nagyon okos barátnötök, vagy sok-sok szép nöt az ágyatokba tudtatok vinni.
Nagyon sok féligazságot nevelnek belénk. A férfiak könnyen megértik, hogy a nagy lányok külsejére automatikusan felkeltödik az érdeklödésünk. Viszont azt szerintem nem magyarázzák belénk, hogy a nök nemcsak a mercikulcsra, és a dollárra, és az izmokra kapják fel a fejüket, hanem a személyiségre, ami elég könnyen fejleszthetö. És elég hátborzongató lehet egy nagyon értékes nötöl mikor azt mondja, hogy MINKET szeret, minket, akik pár éve még meg sem tudtunk szólalni emberek elött. Elég kellemetlen, hogy saját személyiségünket rejtjük el mások elöl. Na, tehát valaki végigcsinálta ezt a hatalmas munkát, hogy értsen a nökhöz?
Évek és a rutin!!!
nagyon sokat próbálkoztam ,és a próbálkozásaimból vontam le a következtetéseket.Szal nagyon sokat csajoztam,igaz kevés sikerrel,de akit megakartam fogni azt sikerült is... :)
Megfelelő akarattal és kitartással,na meg egy kis tapasztalattal bármit elérhetsz!!!
Más a csípkelődés és más a bunkózás.. Legyél egy csípőősnyelvű srác, aki bárkit bármikor porba aláz puszta szavakkal, de tudj kedves is lenni. Olyan legyél, akinél kihívás elérni hogy kedves legyél vele.. Így könnyebb pozitívan visszacsatolni a csajt, és növelni a magabisztosságát, amitől neked is nő az önbizalmad.
Ez csak egy a sok közül..
F/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!