Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szabadság kéne a barátomnak? Attól félek nem tudta kiélni magát..
Barátommal elég régóta együtt vagyok már, viszont előttem is volt hosszú kapcsolata, és nem telt el sok idő az ő szakitásuk és a mi összejövésünk közt, igy nem igazán tudta kiélni magát... attól félek egy idő után ez hiányozni fog neki, ezt mostanába látom is rajta :(
17/L
Szia!
Ha igazán szeret Téged, akkor nem lenne szabad, hogy probléma legyen a jelenlegi kapcsolata, és igényt tartson arra, hogy kiélje magát.
Viszont vedd figyelembe azt is, hogy minden fiúnak kell egy kis szabadságot adni, mert akkor ez is okozhatja a kapcsolat végét.
Azért fel a fejjel, mert nem véletlenül választott Téged, és kezdett el Veled egy új kapcsolatot. Akkor mégis csak jelentesz neki valamit:) Az is lehet, hogy Te értelmezed félre a "jeleket". Miből veszed észere, hogy hiányzik neki a szabadság?
-Tündérlány(17)-
Ha igazán szeret akkor nem kell neki... ha meg nem szeret igazán akkor te érdemelesz jobbat...
(és bárcsak tudnám miért kiélés a mániája mostanában mindenkinek )
Köszönöm a válaszaitokat :)Kedves Tündérlány(17)!! Abból veszem észre, hogy amikor közös baráti társasággal vagyunk akkor nem foglalkozik velem túlzottan, és olyankor mindig látom rajta, hogy mennyire jól érzi magát nélkülem is a haverjaival.. :( Tudom, hogy szeret, én beszéltem is vele erről ő meg azt mondta, hogy én is kellek neki meg a haverok is..
ezt persze meg is értem, nem akarom hogy csak én legyek az életében.. de már gondolkodtam rajta hogy szüneteltetek vele, és akkor majd rájön arra, hogy hiányzok-e neki.. de annyira imádom... mindig akármi van kis idő mulva ki is békülünk...:)
nem tudnék szakitani vele... csak néha rossz ez igy mert már kb 3 éve lekötötte magát ( ugye az elözö barátnöjével meg velem egybevéve)
szoval igy 18 évesen gondolom hiányozni fog neki hogy csak a buli, csak a haverok, senki nem mondja meg hova menjen.. stb :(
Szia!
Szerintem ha azt mondja, hogy szeret, az biztos úgy is van! Egy baráti társaságban természetes, hogy kevesebb figyelmet fordít Rád és inkább velük foglalkozik. Gondolom kevesebb időt tölt veled, mint a haverjaival. Inkább javasold neki, hogy töltsenek egy kis időt együtt(nélküled), menjenek el bulizni. Sokszor nem jó a barátokat a szerelemmel összekeverni és lehet, hogy őt is ez zavarja meg.
Hidd el szeret ő, csak nem tudja kellő képpen megosztani a figyelmét.
-Tündérlány-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!