Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baratnommel, jogosan vagyok feltekeny, vagy tulzasba viszem?
Figyelt kérdés
A baratnommel mar majdnem 10 honapja egyutt vagyunk(17 evesek vagyunk) es osztalytarsak!!! Sokszor eszreveszem, hogy mas pasi osztalytarsamra ranez, regebben meg messen is viszairt nekik. Ha elmegyunk egy szorakozohelyre akkoris nemcsak velem foglalkozik, hanem korulnez meg ilyenek....
Tulzasba viszem? Mellesleg tic oran nevsor szerint kell ulni es az exe mellett kell uljon es latom, hogy neha vele is dumal, kacagnak.... velem van a baj?
2011. szept. 27. 15:04
11/14 anonim válasza:
Igen, téged is csak azért választott, mert egy ablaktalan tömlöcben nevelkedve téged látott meg először, és azért maradt veled, mert azóta a pincédbe zárva él. Erre szükség van, mert a barátnőd olyan egyszerű ösztönlény, aki mindenkire ráugrik, akit meglát. Ugyan már.
12/14 A kérdező kommentje:
Ezt mar en is eszrevettem, hogy elegeli...de mit tegyek?
2011. szept. 27. 20:20
13/14 anonim válasza:
Hátha az segít, ha mondogatod magadban, hogy "okkal van velem és nem mással".
14/14 anonim válasza:
Hát a csajnak sem szerintem nem az a baja ,hogy állandoan téged nézzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!