Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt barátnő fényképei?
A barátomnálaludtunk hétvégén és persze megint álmos volt és 9kor már aludt...
Na mondom én nem vagyok álmos. Gépeztem nála.
11kor már kicsit unalmas volt az internet, akkor gondoltam nézegetek képeket. Aztán az egész gépe az exéről szól. Halom közös kép meg smárolos fotó. Meg egy csomó kép a csajról.
Úgy kiakadtam hogy felébredt a sírásra. Másnap hánytam meg ma is. Vannak kinyomtatott fényképei és azok is megvannak még neki. Miközben tudom hogy utálja a csajt.
Azt mondta, hogy sok közös barátjuk volt akiket nagyon bírt és ezeket nem törölné, de legszívesebben lesatírozná a képekről a lányt. De valahogy már nem tértünk ki a többi képre, ahol köze nincs a barátoknak és a kinyomtatottak között meg baráti sincs. Mondta, hogy egyszer nem nézegette mióta szakítottak, de a mi közös képeinket már ezerszer. Én kidobtam a kukába a volt barátomról a fényképeket. Aztán úgy gondoltam ezt csinálja más is. Mondjuk azt mondta, hogyha közös életünk lesz és közös gépünk akkor más nem lesznek fent a gépen ezek a képek.
Ezért nem akarok szakítani vagy valami csak nagyon rosszul esett. Az állandó álmossága idegesít. A képeken az exe már kettőt balra lépett akkor már lefényképezték. Ha 10.000 kép nincs a gépén róla akkor egy sem. Mi egy éve vagyunk együtt, ők 3 évig voltak együtt.
Szidjatok nyugodtan, de írjatok véleményt, hogy jól kezeljem a helyzetet. 24/N
Bár bocs, de hülyén reagálsz, látszik, hogy soha nem volt még igazán komoly kapcsolatod. Ha szakítunk, nem azt jelenti, hogy megszűnnek a közös szép emlékek is, én se töröltem ki egyik exemmel közös fotóinkat sem, az első komoly barátommal már 3 éve nem vagyunk együtt és itt vannak a fotóink a gépemen. Sőt, néha-néha meg is nézem őket, mert kellemes, szép emlékek, annak ellenére, hogy már régen nem vagyok belé szerelmes. Te vagy az érzelemszegény, ha ezeket képes vagy kivágni a kukába! Én biztos megszabadulnék tőled a pasid helyében.
25 N
Jól gondoltad a kiírásnál, kérdező. Az ex-képek kidobásával értek egyet. Hűség az is, hogy nem ábrándozom az exről sem. Tehát minek is az a kép?
Ha mostani lenne a kiírás, azt mondanám, hallgass magadra, ne akard megmagyarázni, miért jó megtartani.
Mivel régi a kiírás, leírod kérlek röviden, mi lett kettőtökkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!