Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"szereltek" Fontos ezt mondogatni?
szerintem normális. ez az egyik olyan dolog, amit nem mondani kell :)
vicc, erről jutott eszembe:
-miért nem mondod, hogy szereeetsz?
-egyszer már mondtam. ha változás lesz, szólok.
én egy hét után mondtm a a barátnőmnek, ő rá szintén egy hétre a 3. találkánkon (távkapcsi)
NEm fontos, most kinek mi, de én szeretem hallani hogy szeret, és sztem neki is tetszik, ha mondom neki..:D
Ha nem igénylitek, akkor normális.
Nem abból kell kiindulni, hogy mások hogy élnek és mit mondanak ki egymásnak, hanem az, hogy nektek hogy jó.
Mi kimondjuk a férjemmel, mert jólesik mondani is, hallani is, nekünk van értéke.
Nemcsak szavakkal kell szeretni, de néha azért van erejük a szavaknak is, ha őszinték.
Ha nektek viszont nem jelent semmit maga a szó, inkább máshogy fejezitek ki a szereteteteket, akkor azzal sincs semmi baj.
Azért én azt mondanám, hogy ha egyszer az egyikőtök úgy érzi, hogy szüksége lenne rá, hogy hallja, vagy hogy kimondja, akkor mondjátok ki. De persze csak ha tényleg őszintén mondjátok és tényleg úgy érzitek, hogy szükség van rá.
Elgondolkoztam rajta, hogy talán néha fontos lehet. Teljesen más jellegű a történet, de jó pár éve meghalt valakim, akit nagyon szerettem, de soha nem mondtam ki neki. Tudom, hogy biztos tudta, meg érezte, mégis néha valahol van bennem egy olyan érzés, hogy talán jó lett volna legalább egyszer neki kimondanom.
ma 12:55 voltam
Ghost című film idevágó jelenete "Dettó" A szeretlek szó elcsépelt, elvesztette a régi mondanivalóját. Párok egy- két nap után már ezt mondogatják a másiknak. Pedig a Szeretlek szónak elméletileg sokkal mélyebb érzéseket kellene tükröznie.
Pl: Szeretem az a lányt aki soha nem lehet az enyém. (mert már nincs köztünk) 15 éve minden nap ő jár a fejemben. Igaz van mellette más, de az már nem szerelem.
Szóval nem fontos. Aki meg csak úgy odadobja ezt a szót a másiknak soha nem fogja felfogni a szó igazi jelentését.
Azoknak aki csak úgy dobálóznak ezzel a szóval.
Hányszor mondtátok életetek során valakinek, hogy szeretlek?
Pontosan hányan voltak?
Most akkor mindet szerettétek az adott pillanatban, X idő után meg már nem.
Utána összejöttetek mással és akkor már neki mondtátok, hogy szeretlek? Mi van az előzőnek tett hasonló kijelentésekkel? Az már elmúlt?
Szánalmas.
ma 13:06
Életemben két férfinek mondtam, hogy szeretem. Az első nagy szerelmemnek és a férjemnek. De nekik nem fukarkodtam vele. Anyukámnak is szoktam mondani és sajnálom, hogy annak a rokonomnak, akinek már nem mondhatom ki, akkor nem mondtam.
Szánalmas? Lehet, de nem bánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!