Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14/fiú vagyok, normális méretű a f. szom? 14,7cm hosszú,12,9 cm vastag. Csak komoly válaszokat kérek.
A kérdező kommentje:
Igen arra céloztam, hogy 12,9cm a kerülete.
-------------
Átmérőre KB 4Cm azaz normális ill az enyém nincs ilyen vastag, azért poénkodtunk mert nem jól fogalmaztál. :D
Szia!
Teljesen rendben van a méret.
az átmérőt meg cérnával mérd :-)
A probléma, az, hogy vastagságnak nem a kerületet (K), hanem az átmérőt (d) adják meg.
Innentől pedig egy kis matek:
Ismert K=12,6 cm. és π=3,14.....
A kör kerület képlete (ha ideologizáljuk a falloszod formáját egy körre): K=2rπ = dπ
Szóval: 12,6=d*3,14 / : 3,14
12,6/3,14=d -> d = 4,01
Így a fallosz átmérője: 4 cm!!
Szívesen segítettem! 22/N
Ez szép, csakhogy a farok baromira nem szabályos henger alakú. A legjobb tehát állítólag a tolómérce (én még nem rohantam el egyért az obiba).
--------------
Akkor most mit kicsinyeskedünk kérem? össze kell állítanunk egy jó kis matematikusokból és fizikusokból álló csapatot akik a szabálytalan (nem henger) testet is ki tudják majd számolni és nincs vita! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!