Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megütött a barátom! Elhagyjam v maradjak vele?
1éve van párkapcsolatom elég komoly tervezzünk az összeköltözés. Tegnap buli összevesztünk mikor haza értünk hozzájuk megint veszekedtünk egy srác miatt mert féltékeny rá(semmi oka nincs)...és egy pillanatba megütött ! ivott picit...és utána bocsánatot kért!! reggel eljöttem szó nélkül
nem veszem fel a telefont..rosszul eset hogy életem szerelme ilyet tett velem.... mit tanácsoltok?!
18/l

Inkább csaljon meg? Nagyon nem szép dolog volt tőle, de hogy ez szakítóok? Na ne. Mikor már összeköltözést terveztétek? Hát.. a te dolgod. Mérlegelj, hogy mennyire fontos neked. Én EGY ilyenért nem hagynék el senkit. A másodiknál viszont repülne. De egy még megbocsátható.
Szerintem ezt te is így akarod gondolni (:

Szerintem nincs értelme megütni se lányt se fiút.
25/f

igen, tipikus bunkófasz reménytelen vadbarom vagy. ha totális ökörséget írsz, attól az még nem lesz poénos hogy odarakod utána a kis "vicc jeidet", attól az még ugyanolyan ökörség marad.
a kérdezőnek, ha úgy érzed képes vagy együtt élni azzal a tudattal hogy akit a legjobban szeretsz így megalázott, akkor csináld. meg úgysem egy ilyen netes kérdezz-felelek cucc alapján fogsz egy ilyen döntést meghozni, tök8 hogy mi mit írunk. van akinek többet elbír az önérzete, van akinek nem. az enyém semmiképp sem engedné meg a "második esélyt". meg azt sem tenném meg soha, hogy én ütöm meg a párom. számtalan nőt naponta vernek és mégis tűrik. egészségükre.

Taposd ki a belét!!!
Ha most megüt szerinted később mi lesz?????

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!