Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy néger sráccal jöttem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy néger sráccal jöttem össze, de nem tudom, hihetek-e neki? HELP

Figyelt kérdés
Egyrészt nagyon kedves, meg szép sms-eket ír.. pl találni valakit aki több, mint barát, az egy csodálatos dolog az életben.... Másrészt viszont van, hogy többen vagyunk nála, és nem nagyon foglalkozik velem, sőt volt olyan is hogy elment hazulról (ismerőseim voltak nekem is akikkel ott hagyott), mondta h van egy félórás dolga és jön. Nem jött, így hazamentem (abban az időpontban, amikor amúgy is terveztem)! Szerintetek érdemes folytatni?
2011. szept. 26. 01:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%

Én a helyedben visszafognám a dolgot, megvárnám, amíg ő keres, és akkor is óvatos lennék.

Nem lehet általánosítani, de a néger fiúk többsége lazábban veszi a csajozást. Mondjuk találkoztam olyannal is, akitől rendesen féltem, hogy megerőszakol vagy ilyesmi, aztán kiderült róla, hogy muzulmán és még szűz. Sosem lehet tudni.

23/L

2011. szept. 26. 11:15
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Azt az egyet áruld már el hogy ehhez minek kell kiemelni hogy néger?? ... a négereknek nem lehet hinni?? mert ha te ezt így gondolod akk nem tudom mit akarsz egy ilyen sráctól... az oké hogyha bunkó volt akk nem kell vele összejönni, de ebben a mondatban semmi keresnivalója a négernek... a sok rasszista komment pedig... hát csak gratulálni tudok, úgy viselkedtek mint az egyszerű állatok...
2011. szept. 26. 15:08
 13/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a NORMÁLIS válaszokat! :)

A bunkón válaszolók meg büszkék lehetnek magukra!!! Inkább a cigányokkal szemben legyetek ilyen nagyszájúak, ők lopnak meg minket nap mint nap... a négerekkel nem tudom mi bajuk az embereknek!!!!

Utolsó kommentelőnek: A néger szót csak azért írtam bele, mert aki volt már kontaktban velük, az tudja, hogy kicsit más a mentalitásuk, mint nekünk! Lazábban veszik pl a párkapcsolatot olyan szempontból, h ha mondjuk többen találkoztok, akkor nem csak a csaja/pasija seggében van, hanem mindenkivel beszélget! Ezért nem tudom mennyire legyek toleráns... de mindegy is... majd lesz valami...

2011. szept. 26. 17:02
 14/21 anonim ***** válasza:
Jólvan srry talán kicsit hevesen reagáltam mert ebben igazad van :/
2011. szept. 26. 17:06
 15/21 anonim ***** válasza:
67%
Nocsak, szóval ha te fekete f.aszt fogadsz a seggedbe, az oké, de a cigányokat lehet szidni... te milyen sötét pitsa vagy, megérdemled az idióta pötsfejet, aki valszeg azért hagyott téged otthon, hogy egy másik üresen tátongó fehér lyukat is betömjön a tiéd helyett.
2011. szept. 26. 17:11
 16/21 anonim ***** válasza:
a cs helyett ts-t írni nem olyan menő dolog mint ahogy gondolod... nyomorék
2011. szept. 27. 20:40
 17/21 A kérdező kommentje:
Whacky, hagyd! Szerintem ő is egy rohadt cigány, azért védi őket!! :D ;)
2011. szept. 28. 01:40
 18/21 A kérdező kommentje:
"WhackyD" ;)
2011. szept. 28. 01:41
 19/21 anonim ***** válasza:
;D
2011. szept. 29. 16:08
 20/21 anonim ***** válasza:
Egy esetből kár lenne ennyire kombinálni. Bármi történhetett. Azóta eltelt némi idő. Mi a fejlemény? Nekem csoki a férjem, és nagyon boldogok vagyunk.
2011. nov. 10. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!