Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel vicceljem meg barátnőmet? Ötletre lenne szükségem miután elalszik. (régen poénos volt a fogkrémmel összekenés), ilyesmire gondoltam. Valami kis aranyos.24/F
Figyelt kérdés
2011. szept. 25. 20:40
11/14 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 20:47
cs*eszd meg...azt se tudtam h zárjam be...:D
13/14 anonim válasza:
lógasd a kezét egy tál vízbe, hidd el meg fog lepődni reggel
14/14 anonim válasza:
Alvás közben mindenki maximálisan kiszolgáltatott. Nagy bizalomra vall ezért, ha valaki egy másik ember mellett jóízűen, mélyen tud aludni.
Hatalmas bunkóság visszaélni ezzel az állapottal! Elég toleráns ember vagyok, de ez nálam maximálisan kiveri a biztosítékot. Ilyen baromkodást az ember egyszer-kétszer eljátszik a haverjaival gólyatáborban, de a párjával... Én ezek után mélységesen elgondolkodnék a kapcsolatunkról, és arról, hogy 24 éves létedre még mindig egy 14 éves kamaszfiúcska szintjén vagy.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!