Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem, ha a szomszéd lány kukkol?
Relatíve új szomszédok, 1 éve költöztek kb. ide. Van egy 17-18 év körüli lányuk, aki, hát gyakran veszem észre, hogy néz az ablakukból.
Nem vagyok egy szépség, igazából nem értem mi néznivaló van rajtam. Az ilyen Justin Bieberen nevelkedett korosztálynak meg pláne visszataszító lehet egy nagydarab/szakállas/izmos férfi. Lehet azért néz, hogy milyen ronda vagyok.
Igazából mindegy. Mit kéne tennem ilyen helyzetben? Ha odamegyek megkérdezni miért csinálja, tuti letagadja, nagyon szégyenlős lány (sokáig csókolommal köszönt, dadog, nem mer felnézni meg ilyesmik). Ha a szüleinek szólok v. feljelentem őket, az meg patkány dolog, nem az én stílusom.
Arra gondoltam ráhozom a frászt, valami "látlak ám" felirattal, de az kicsit durva lenne, nem? :D
26/F
Lányok, nagyon aranyosak vagytok, de higgyétek el, nem egy ilyen előember kell nektek, mint én. Eleve nincs időm most ilyen Duna-parton merengős fekete-fehér képeket készíteni csajozáshoz :D
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:27
Igazad lehet, de egy ilyen jöjjek elé a sulijába dologra simán megkérhetne anélkül is, hogy járnánk. Bár, annyira meg nem ismer, hogy tudná, hogy megtenném. Kellemetlen helyzet.
Én is majd meghalok a kíváncsiságtól, ez rohadt nagy poén, és én az ilyesmit értékelem :D
A kérdező meg rohadt nagy arc :D
Szóval mesélj testvér :D
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!