Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Onnantól kezdve, hogy összejövünk, mennyi időt szokás várni, mielőtt kiírjuk facebookra, hogy kapcsolatban?
A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:28
Még etikai kódex is van rá? :O
OMFG! Fészbúúúk. Nekem nincs is fészbúk ákkountom :D Megyek és élve elásom magamat a kertbe.
Hány évesek vagytok? Azért jártok hogy legyen mivel villogni a haverok előtt? Ez a tökéletes és hosszútávú kapcsolat alapja, a fészbúk állapot megjelenítés :D
Nem értem, mi ezzel a gond. Szerintem baromira megalázó, ha valakinek az van kiírva, hogy egyedülálló, de minden nap ugyanazzal a csajjal látjuk kézen fogva. Olyan beütése van, mintha csak dugni járnának össze, mintha csak kavarásznának. Vagy mintha szégyellenék egymást. Nem azért írom ki, hogy villogjak a haverjaim előtt, nekem csak olyan ismerősök vannak felvéve facebookra, akiket tényleg érdeklek, és java része így is tudja, hogy együtt vagyunk már, hogy még nincs kiírva.
Ez nem a magánélet élése facebookon. Az a magánélet élése facebookon, amikor hétfő reggel mobilról posztol valaki a csajának a falára, hogy Jó reggelt, te álomszuszék, mi a helyzet, kicsim? <3
Meg amikor beszélik a közös fotójuk alatt ami részegen készült róluk valami szórakozóhelyen izzadt pofával, hogy mennyire szeretik egymást.
Ugyanúgy ha nektek is van egy új kapcsolatotok, majd elmentek egy ismerősötökhöz, és ő kérdezi mi újság, akkor is megmondjátok neki, hogy új kapcsolatotok van.
Cáfoljatok meg, ha nincs igazam!
1 hónapot várunk szerintem.
nekem sincs fácsébúkom. xD én is élve elásom magam.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.MARS A KONYHÁBA!!! SZILVÁSBUKTÁT KÉRÜNK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!