Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy visszakapjam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy visszakapjam?

Figyelt kérdés

A volt barátom azért szakított velem mert teljesen félreismertem ő nemszeret kötve lenni eddignemvolt egy hosszú kapcsolata sem de énb mindig vele akartam lenni és vele is voltam.Neki pont ez volt a baja nagyon "lógtam rajta" és ez idegesítette ezért szakított velem.A barátai szerint szeretett és ő is aztmondta de akkor nemértem miért lett így vége.Beszéltem vele párnapja és aztmondta nemakarja ujrakezdeni.A baja az hogy ő elvan egyedül is neki nemkell barátnő, de talán majd egy kisidőmúlva megpróbálhatjuk újra.(ezt ő megismondta nekem) De én még mindig szeretem és nem szeretnék rajta is tullépni eddig minden barátomon tulkellett lépnem akit szerettem és persze tudom hogy jópár csalódáson átfogok még esni de én mostmégsem szeretnék továbblépni:(

hogy kaphatnám vissza kérlek segítsetek!

2009. ápr. 26. 11:48
 1/2 anonim ***** válasza:
87%
Aki el akar menni azt ek kell engedni!Az érzelmeket nem lehet és nem tudod befolyásolni.Azzal.hogy könyörögsz neki lehet,hogy még jobban idegesíted.Ráadásul,ha igazán szeretet volna akkor mindig szeretett volna veled lenni.Ha majd hiányzol neki úgy is keresni fog.
2009. ápr. 26. 12:51
 2/2 anonim ***** válasza:
le pontoztál,hát még gyerek vagy!de csak szenvedj érte ezt megérdemled
2009. ápr. 27. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!