Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudik a bnőm egyfolytában?
Egész nap azt hajtja hogy szeret meg nem csapna be STB !! meg hoyg egymásnak mondjunk el minden t és ne titkolózzunk :S de mégis ő az aki hazudik a szemembe és kiderülnek róla bizonyos dolgok :(
Ilyenkor mi van miért ilyen ?? azt ne mondjátok hogY nem szeret ebbe biztos vagyok hoyg SZERETJÜK EGYMÁST
Kösz szépen a tanácsot :D ne félt se engem nem hagyom én hogy ő irányítson meg hhogy ő parancsoljon !! volt már rá alkalom hoyg szakítani akartam vele és sírt az anyukája előtt hogy nem akar engem elveszíteni merg stb A beszólogatásokkal meg nincs baj XD az megy rendesen tudja milyen vagyok ha szakítanánk találnék már aznap másikat mert am nagyonn féltékeny mert sok csaj barátom van és odajönnek megpuszilnak és akkor már minden baja van úgyhogy innen tudom hoyg szeret mert ha nem szeretne nem húzná fel magát ezen és leszarná nagyívbe :S
Azért köszi a tanácsokat !!
Nem nyálaskodtam am :S csak mondtam hogy mihez tartsa magá !!
Jah fiatalok :) ez van azé kösz szépen
Szia! Utolsó vagyok. Bocs ha kicsit durván írtam,de ez a véleményem. Amit az elején mondtál azt 2 féle képpen értelmezheti a lány: vagy nagyon-nagyon oda vagy érte (betegesen),vagy zsarnokoskodsz.
Egy kapcsolat ALAPJA a bizalom ,már az ELEJÉN is! Főleg az elején!
Ezt tapasztalatból írom.Amúgy nekem is volt egy ilyen barátom,aki ezt mondta a legelején, és végül 4 év után ő csalt meg.Erről ennyit.Ez nem azt jelenti hogy Te is ilyen vagy,de soha nem lehet tudni...
30 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!