Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó az neki, h darabokra szedi a szívemet?
Biztosan bánja amit korábban mondott, mármint hogy nem lehet belőle kapcsolat.
Hasonló helyzetben vagyok, csak a másik oldal. Több mint egy éve szakítottam a leányzóval, utána még összejárogattunk, egy hete találkoztunk úgy hogy mindketten ráértünk és megint mi lett belőle? Semmi komoly, csak ölelgettük egymást mintha nem akarnánk elengedni. És azóta lelkiismeret-furdalásom van, hogy miért kellett már megint, viszont nem tudtam megállni hogy ne írjak neki emailt. Válaszolt, azóta gyakrabban nézem az inbox-ot hogy hátha jön Tőle valami..
25F
Szerintem egyszerűen állítsd válaszút elé: vagy legyen veled, vagy nem is keressen. Ha esetleg erre kitérő választ adna, akkor hozzávághatod, hogy "majd hívj fel ha biztos vagy abban amit érzel".
Ez egy relatíve egyszerű megoldás.
Ha KG-re hallgatsz, mindig te leszel a kiszolgáltatott, kihasznált sz@r. Miért ő döntsön? Miért kéne ezt megvárnia kérdezőnek? Miért ne dönthetne ő maga. KG, te nem a kérdező szempontjából nézed a dolgokat, hanem a sajátodból. Hogy neked milyen rossz lenne, ha kiadná az utad az, akivel eddig a hülyéjét járattad. Nem érted, hogy ez az állapot nem jó a kérdezőnek, hogy ez neki fáj, hogy szenved?
Kérdező, állj a sarkadra, hajítsd ki, és ne fogadd vissza, ha a feje tetetjére áll, akkorsem. Ez a lemez már lejárt, téged itt csak alárendelt lyuknak néznek, semmi másnak. Visszaél a gyerek az érzelmeiddel, és maximálisan kihasznál. Ha bekeményítesz, akkor "hűde szerelmes lesz beléd", ha engedsz neki, megint jól lesz0pat, és folytatja ezt a dolgot mint eddig. Fejezd be vele, zárd le ezt a dolgot, tiltsd le, és küldd el újra és újra a búsba, amíg tényleg békén nem hagy már. Végy magadon erőt, legyen tartásod. Ettől mindenki jobbat érdemel, te is! Keress mást, ennyi!
Igen lány vagyok, és igen hiányzik. Am még nem feküdtem le vele...másfél hónapja megy a dolog, de csak az orálig jutottunk el, és azt is csak ő csinálta nekem.
Nem vagyok benne biztos, h maga a személye hiányzik... Inkább a simogatások, érintések, csókok. Furák vagyunk mindketten, és már nem tudom, h mit érzek. Én mindenesetre többet nem keresem, kíváncsi vagyok a köv. lépésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!