Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nekem kellene a földön aludni?
A helyzet az hogy voltak már problémák a kapcsolatunkban,de mindig túl léptünk rajta.Aztán most januárban kitört a botrány(több dologból tevődik össze),de én még mindig kértem a párom beszéljük meg,én nem akarom(tam) őt elhagyni.Ő hárított,de konkrét okokat nem mondott.Aztán szépen lassan kiderültek a dolgok,többek között a 3-is is......
Azóta áll a bál.
A lakásunk elég kicsi egy nagyobb szoba (a gyerekeké)meg egy kissebb az a mienk.Szűkösen nem vagyunk,de már plusz dolgok nem férnek/férnének be...
Szóval:Mióta kiderült a nőügy közöltem vele hogy amíg itt lakok(költözés "folyamatban")nem vagyok hajlandó egy ágyban aludni vele.Nos a kisszoba annyira kisszoba,hogy a francia ágyon,tv szekrény plusz éjjeli szekrényeken kívül nem fér be semmi.Ezért a földön szokott akudni.persze tudom hogy sz*r ügy,de még ő várja/várná el tőlem ezek után hogy ki tudja hol aludjak.
Nos?
Igen ezt emeltem ki,mert a többi gondomat bánatomat másmilyen formában feltettem kérdésnek.
Legalább 5 van belőle.Hát igen nekem ez is gondd,ugyanis elvárja tőlem hogy még én mennyek padlóra "igy is"Míg én azon voltam hogy a dolgaink helyre jöjjenek,ő nőzött hazudozott stb...megalázott,megütött,sőt köpdösött.Ezért nem vok hajlandó én a padlón aludni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!