Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy manapság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy manapság a lányok a Discopatkányokra buknak?

Figyelt kérdés
Én 14éves vagyok.Az osztályom tele van jó csajjal de egyiknek se jövök be mert (Ac/Dc,Iron Maidenes)polókba járkálok,viszont azokra a vézna kis discos patkányokra midnenki bukik.Amikor én sokkal izmosabb(nem a legizmosabb)KEményebb vagyok mint a többiek.
2011. szept. 23. 21:35
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
azért a "tüctüc zenét" (gyengébb képességűek kedvéért) ne mossuk össze a diszkós zsúrpubik meg langyi rózsaszínpólós ratyikkal. igazából nekik van hozzá a legkevesebb közük. a diszkó zene az elektronikus zene pop-ja. egy komoly, partykultúrában jártas egyén nem egy diszkóban fog tizenévesekkel david guettára ugrálni...
2011. szept. 23. 21:47
 12/39 Panda Péter ***** válasza:
huh, nem gondoltam volna hogy az atom-mainstream szubkultúrában is vannak már sznobok...
2011. szept. 23. 21:49
 13/39 cynic ***** válasza:
67%
21:43 szerintem a kérdező nem az aktuális divat alapján válogatja meg a kedvenc zenekarait. az, hogy most k.rvára nyomatják a sok fos dubstepet meg a hasonló cuccokat, még nem jelenti azt, hogy a maiden meg a hasonlók "lejártak" volna. az még legalább zenének nevezhető...
2011. szept. 23. 21:51
 14/39 anonim ***** válasza:
tudod úgy 1995 óta vannak stílusok. egyesek mainstream kategóriát képviselik, mások az undergroundot. ha valaki house-t hallgat az dizsis ratyi, ha valaki minimal-t az meg már benne van a komolyabb műfajokban. :)
2011. szept. 23. 21:52
 15/39 anonim ***** válasza:

"az még legalább zenének nevezhető..."

nektek lehet. nekünk inkább elviselhetetlen zajforrás. :)

2011. szept. 23. 21:53
 16/39 A kérdező kommentje:

21:51 Köszönöm!! Végre egy értelmes választ kaptam!!

És amúgyis miért lennének lejártak??A Maiden 2010 ben dobta ki a legújabb albumját a Metallica már dolgozik rajta és az Ac/Dc és 2008ban adta kia a Black ice ot

2011. szept. 23. 21:54
 17/39 cynic ***** válasza:
67%
21:53 arról én nem tehetek, hogy nincs ízlésetek.
2011. szept. 23. 21:54
 18/39 anonim ***** válasza:

Azt azért jó lenne belátni, hogy aki a zene alapján határozza meg magát, az mindig is gáz volt. Gáz volt, aki punknak, rockernek, metálosnak, diszkósnak, party arcnak hívta magát, mert az élet mindig bebizonyította, hogy nem erről szól, nem a zenei ízlésről. Sőt az kb. huszadrangú dolog. Csak a fiatalokkal minden korban elhitették, hogy az a fontos, hogy mit hallgatsz, az határoz meg, azt a divatot kövesd, fogyassz, vedd az együtteses pólókat, party cuccokat, fizess, költs.

Az egész akkora nagy butaság, az élet ennél sokkal összetettebb, nem a zenéről szól, csak tizenévesen ezt még nehéz belátni.

2011. szept. 23. 21:55
 19/39 anonim ***** válasza:

"21:53 arról én nem tehetek, hogy nincs ízlésetek."

Az ízlés egy relatív fogalom. Most erre mondjam azt h szerintünk meg nektek nincs? Ugye nem akarsz ilyen gyerekes vitába belemenni? Mi lesz a következő? Az h a zenét hangszerekkel csinálják? Ugye nem? Az már tleg a dedó legalja lenne. Bár ha attól megnyugszik a pici szíved... :)

2011. szept. 23. 21:57
 20/39 anonim ***** válasza:

Ez az egész "zene alapján válaszunk párt, meg haverokat" akkora hülyeség és lúzer hozzáállás...

Én például össze se jönnék olyannal, aki ennyire rajong valamiért (sportcsapat, zenei irányzat, forma-1-es versenyző, filmek stb.) annyira gyerekes. És még ezen képesek is vitatkozni. Megáll az ész. Na ezért nem lesz nektek normális barátnőtök soha.

2011. szept. 23. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!