Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy manapság a lányok a Discopatkányokra buknak?
"az még legalább zenének nevezhető..."
nektek lehet. nekünk inkább elviselhetetlen zajforrás. :)
21:51 Köszönöm!! Végre egy értelmes választ kaptam!!
És amúgyis miért lennének lejártak??A Maiden 2010 ben dobta ki a legújabb albumját a Metallica már dolgozik rajta és az Ac/Dc és 2008ban adta kia a Black ice ot
Azt azért jó lenne belátni, hogy aki a zene alapján határozza meg magát, az mindig is gáz volt. Gáz volt, aki punknak, rockernek, metálosnak, diszkósnak, party arcnak hívta magát, mert az élet mindig bebizonyította, hogy nem erről szól, nem a zenei ízlésről. Sőt az kb. huszadrangú dolog. Csak a fiatalokkal minden korban elhitették, hogy az a fontos, hogy mit hallgatsz, az határoz meg, azt a divatot kövesd, fogyassz, vedd az együtteses pólókat, party cuccokat, fizess, költs.
Az egész akkora nagy butaság, az élet ennél sokkal összetettebb, nem a zenéről szól, csak tizenévesen ezt még nehéz belátni.
"21:53 arról én nem tehetek, hogy nincs ízlésetek."
Az ízlés egy relatív fogalom. Most erre mondjam azt h szerintünk meg nektek nincs? Ugye nem akarsz ilyen gyerekes vitába belemenni? Mi lesz a következő? Az h a zenét hangszerekkel csinálják? Ugye nem? Az már tleg a dedó legalja lenne. Bár ha attól megnyugszik a pici szíved... :)
Ez az egész "zene alapján válaszunk párt, meg haverokat" akkora hülyeség és lúzer hozzáállás...
Én például össze se jönnék olyannal, aki ennyire rajong valamiért (sportcsapat, zenei irányzat, forma-1-es versenyző, filmek stb.) annyira gyerekes. És még ezen képesek is vitatkozni. Megáll az ész. Na ezért nem lesz nektek normális barátnőtök soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!