Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 24 éves nő és 53 éves férfi között működhet kapcsolat?
"Ha majd gyereket akarsz és azt ketten akarjátok felneveleni az necces lesz :( 24L"
Sokan ugy gondolkodnak, mintha 60 évesen halnának az emberek. Miert? A mai 40 evesek varhato elettartama 100 ev folott van tudtommal...
Ha működik is,fiatalon leszel özvegy,arra számits.
És ha akartok gyereket,az érettségijét már csak te fogod látni.
És szexelni se akarj pár évnél tovább,60 felett már max viagrával...
(anyámék között csak 15 év van,anyám most 40,de már nem működik,mostohafater a nyugdijat várja,anyám meg pörögne mint a búgóscsiga...10 éve házasok,10 éve még jól működött)
Nem tudom,miértírtad ki a kérdést,talán aggaszt valami? Hiszen,ha belevágtál,akkor benned vannak olyan dolgok,amik ezt engedték.Hogy érts: Ha elmész lopni,utána megkérded helyes-e?Te döntesz,a mai hülye világba,nem tudsz ész érveket hallgatni,mert megbolondultunk.De én értem érzem a helyzeted,pátyolgatnak,kedves hozzád.Ez kinek nem jönne be? Az,hogy ezt ennyi idös ember tudja megadni nem véletlen,megkomolyodnak.Jó ő meg szereti a fiatal nőket,mert dominanciát tudnak felé táplálni jó és rossz értelembe egyaránt.Persze a fiatal test is vonzerő,van aki szerint beteges,van aki szerint nem.De ki dönti el és számit-e? ha veled egykoruval járnál,akkor meg jönnének az idétlen kérdések,hogy jaj most miért ez,miért az,bla bla? Én azt mondom,mindenki éljen ugy,ahogy jol érzi magát,de legyen előrelátó.Ehez viszont kell némi tapasztalat,amit 24 évesen még nem értél meg.A mi válaszaink semmitmondoak neked ebben a helyzetben,hiszen bármelyikre hallgatnál,még nem tapasztaltad,neked kell megérni,tapaztalni,utána majd bölcsen döntesz.Csak vigyázz,az idő rafinált,gyorsan elszáll.Csak okosan,de mindig arra törekedj,hogy jol érezd magad,akármi is az
47 ff
Off
21.58:
a magyar férfiak átlagéletkora a statisztikák szerint "a mai világban" itthon 62 év. a nőké egy kicsivel több ennél
Azt én sem fogtam, hogy szereted-e a férfit.
Amikor nekem eszembe jut az, akit szeretek,akkor nem a tenyerén hordozás jut eszembe, hanem a mosolya, a hangja, amikor megérint. Ha pedig arról kérdeznek mit érzek, akkor a leginkább adható válasz, hogy bármimet odaadnám azért, hogy egyetlen pillanatot vele töltsek.
Szóval,ha nem vagy szerelmes,akkor nincs értelme, de ha szereted őt, annyira, mint amennyire én leírtam, akkor el ne engedd, mert ez múlhatatlan érzés.
Itt minden nő évtizedekben gondolkodik!!
"hogy mi lesz tíz év múlva?", "hogy mi lesz 20 év múlva?"
Azután, még azt sem lehet tudni, hogy holnap mi lesz?!
Mert arra azután mennyi garancia van, hogy egy "korodbelivel" együtt maradsz??
A legtöbb válaszolónak félresikerült kapcsolata van és ha ilyet olvasnak, hogy "a tenyerén hordoznak valakit", már el is durran a fejük az irigységtől!!
...és az összes gondjuk az, hogy 20 év múlva, hogyan fogsz szexelni...
Tehát ne hallgassál senkire!
A személyiségét nézzed a másiknak, és ne a korát!!!
Én azt mondom ne pazarold a fiatalságod ilyen idős férfira!
24-éves vagy,ő 53 mit akartok egymástól??Mondjuk a férfinak lehetne annyi esze,h ne legyen semmi de gondolom a hiúságának jót tesz. Nekem volt 17-évvel idősebb pasim mikor én 17voltam és úgy mondom elvett az "életemből" 4évet.Most már én vagyok annyi mint ő volt akkor és el nem tudnám magam még ennyi idősen se képzelni 51-éves pasival.Mindegy hogy most mennyi időről van is szó!!!Én megbántam és ha tehetném visszacsinálnék mindent!
Gondolkozz te is ezen el,hogy ne ess abba a hibába mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!