Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van ennek értelme? Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dzsi kérdése:

Van ennek értelme? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Jancsival tavaly novemberben kezdtünk járni...5-honapot eggyütt voltunk de 2-szer is megcsalt másodszor nem bocsátotam meg neki...Juniusban ujra felhivott...a szakitásunk után két honapig nem beszéltünk csodálkoztam,hogy felhivott beszéltünk elég sokat bocsánatot kért tölem többször is én kiakadtam és sirva meséltem el neki mindent,hogy milyen rossz volt,hogy ezt tete velem...ezutan Magyarországba utaztam és nem volt téreröm...utána táborkba jártam és láttam,hogy hiv de nem akartam beszélni vele...Augusztusba hivott néhányoszor de nem láttam és rá két hétre felhivtam beszlégetunk és mindketen kintvoltunk és megbeszéltük,hogy találkozunk...kint ültünk beszélgetünk ugy kb.2-órán átt)már haza kellet jönöm és mivel nem voltam messzi nem kisért el és hát ő még kiment a barátjaival...még beszélgetünk utt közben mikor én már indlutam ő meg azt kérdezt,hogy hová sietek már megint hozzám jöt és megcsokolt én sem voltam elenne...már menni készült mikor én azt mondtam,hogy klasszak vagyunk nem is járunk de csokolozunk erre ő,hogy-hogy nem járunk mondom mi nem járunk te nem kérdeztél meg...erre ő de mi járunk én mérgesen ránéztam és azt mondtam,hogy nem..sokat vitatkoztunk ezzen és azt mondta hogy ő akarná,hogy járjunk mondtam oké...néhany nap mulva lesz,hogy egy honapja eggyütt vagyunk de eddig is már kb.4-szer összevesztünk(most minden oké...de nemtom,hogy mit tegyek szerintetek van értelme ennek?Szeretem meg minden de nemtudom,hogy megbizhatok e benne(

csak megemlittem elég félénk fiú..nagyon szégyelős..

Én 14...Ő 18

2011. szept. 23. 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:

szerintem nagy a korkülönbség (bocsi)

am meg legyél vele elnézőbb, és akkor ő is az lesz, ergo kevesebbet fogtok veszekedni

2011. szept. 23. 20:33
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen)A kor külömbségröl én is elgondolkodtam már de nem idegesit.Nem volt köztünk semmi olyasm...nem engedném és ő nem is probálta még egyszer sem*

Köszi megprobálom)

2011. szept. 23. 20:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd az egészet. Sok a korkülömbség. Nem éri meg enyivel idősebb fiúval kezdeni. Ha már az elején megcsalt késöbb is megfog. Ne bizz meg benne hagyd ott és keress egy normális fiút aki megbecsül.
2011. szept. 23. 20:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm...meggondolom...többször is gondoltam arra,hogy szakitok csak nagyon szeretem(
2011. szept. 23. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!