Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges ma, hogy egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges ma, hogy egy nő csak egy pasival szexeljen egész életében?

Figyelt kérdés
Barátnőm 18 volt, mikor elvettem a szüzességét. Én most 24 vagyok. 2 éve járunk, de félek, hogy majd mással is szeretne szexelni a jövőben. Nincs hüvelyi orgazmusa például, de viszont nagyon szeret velem szeretkezni, szerelmeskedni és én is vele. Félek, hogy megcsal majd.
2011. szept. 22. 22:18
 1/9 anonim ***** válasza:
72%

Azért nem mindenki egyforma. Van aki beéri szerintem egyetlen pasival is. Olyan lányismerősöm van, aki első barátjához (minden szempontból első) ment férjhez 8 év járás után, és nem úgy festenek, mint akik másra vágynak, de hát ki tudja mit hoz a jövő? Szerintem nem lehetetlen.

Én mondjuk azért örülök, hogy már van némi tapasztalatom, és nem hajt a kíváncsiság, így sokkal jobban tudom értékelni a barátomat szerintem.

20L

2011. szept. 22. 22:22
 2/9 anonim ***** válasza:
40%
Nem, és sose volt az.
2011. szept. 22. 22:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Most mit aggódsz olyanon ami nincs is?? Gondolok itt a megcsalásra.

A kérdésre válaszolva,igen.Miért ne létezne?Ez csak mostanában divat hogy minél több pasival/csajjal legyenek együtt az emberek!

2011. szept. 22. 22:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Én az első partneremmel vagyok a mai napig. Szeretnénk összeházasodni és majd családot is alapítani. Nem kéne senki más.
2011. szept. 22. 22:47
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azt szűröm le, hogy bármi lehetséges az életben. Mindenféle ember van. Tényleg mindenféle.
2011. szept. 22. 22:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges minden.Ez is lehetséges bár elég ritka dolog.Ha szeret téged akkor nem fog megcsalni.De gondolom ha már nem akarna veled lenni előtte szólna.Vagyis ez lenne az alap.
2011. szept. 22. 23:13
 7/9 A kérdező kommentje:
Ki tudja... Félénk, szóval lehet, hogy titokban csalna meg, mert tudja, hogyha elmondaná, hogy megcsalt vagy ilyesmi, akkor nagyon mérges lennék.
2011. szept. 23. 00:22
 8/9 anonim ***** válasza:
lehetseges. a parommal elsok vagyunk egymasnak es soha nem kellene senki mas. imadom ot mindennel jobban.
2011. szept. 23. 09:55
 9/9 anonim ***** válasza:
A lényeg hogy ha jól megvagytok és szeretitek egymást akkor ne aggódj ilyenen:)
2011. szept. 25. 20:07

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!