Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges ma, hogy egy nő csak egy pasival szexeljen egész életében?
Figyelt kérdés
Barátnőm 18 volt, mikor elvettem a szüzességét. Én most 24 vagyok. 2 éve járunk, de félek, hogy majd mással is szeretne szexelni a jövőben. Nincs hüvelyi orgazmusa például, de viszont nagyon szeret velem szeretkezni, szerelmeskedni és én is vele. Félek, hogy megcsal majd.2011. szept. 22. 22:18
1/9 anonim válasza:
Azért nem mindenki egyforma. Van aki beéri szerintem egyetlen pasival is. Olyan lányismerősöm van, aki első barátjához (minden szempontból első) ment férjhez 8 év járás után, és nem úgy festenek, mint akik másra vágynak, de hát ki tudja mit hoz a jövő? Szerintem nem lehetetlen.
Én mondjuk azért örülök, hogy már van némi tapasztalatom, és nem hajt a kíváncsiság, így sokkal jobban tudom értékelni a barátomat szerintem.
20L
3/9 anonim válasza:
Most mit aggódsz olyanon ami nincs is?? Gondolok itt a megcsalásra.
A kérdésre válaszolva,igen.Miért ne létezne?Ez csak mostanában divat hogy minél több pasival/csajjal legyenek együtt az emberek!
4/9 anonim válasza:
Én az első partneremmel vagyok a mai napig. Szeretnénk összeházasodni és majd családot is alapítani. Nem kéne senki más.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azt szűröm le, hogy bármi lehetséges az életben. Mindenféle ember van. Tényleg mindenféle.
2011. szept. 22. 22:52
6/9 anonim válasza:
Lehetséges minden.Ez is lehetséges bár elég ritka dolog.Ha szeret téged akkor nem fog megcsalni.De gondolom ha már nem akarna veled lenni előtte szólna.Vagyis ez lenne az alap.
7/9 A kérdező kommentje:
Ki tudja... Félénk, szóval lehet, hogy titokban csalna meg, mert tudja, hogyha elmondaná, hogy megcsalt vagy ilyesmi, akkor nagyon mérges lennék.
2011. szept. 23. 00:22
8/9 anonim válasza:
lehetseges. a parommal elsok vagyunk egymasnak es soha nem kellene senki mas. imadom ot mindennel jobban.
9/9 anonim válasza:
A lényeg hogy ha jól megvagytok és szeretitek egymást akkor ne aggódj ilyenen:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!