Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeret még vajon vagy már nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret még vajon vagy már nem?

Figyelt kérdés

4 hónapja vagyunk együtt.Én 18 éves vagyok ő 20.Mostanában egyre többször veszekedünk.Azt hozzá kell tennem hogy 80 km-re lakunk egymástól és csak hétvégén tudunk találkozni.A veszekedések húsvétkor kezdőttek.Igazából voltak már korábban is,de azok nem voltak olyan durvák,és mindig a barátai miatt.Lehet én reagálom túl a dolgokat,de nem hiszem.Például előre megbeszéltük hogy a húsvéti szünet majd milyen jó lesz,mert hogy egyszerre van mindkettőnknek szünet és majd mennyit együtt tudunk lenni.Erre ő azon a héten közölte,hogy csak úgy tud eljönni,hogy szombat estétől vasárnap 10-ig,mert mennek a mamájáékhoz húsvéti kajálásra,mondtam is neki h akkor jöjjön hétfőn,de azt mondta h akkor a családdal megy horgászni.Erre msn-en kérdeztem tőle hogy milyen volt,és mondta h hétfőn volt bálba,és hogy nem is a családdal volt horgászni,hanem a haverjaival.És hát lehet hogy hülye voltam hogy kiakadtam,de ti ilyenkor nem várnátok el a szerelmetektől hogy legalább egy sms-t írjon,csak mert én igen.Hát az utána lévő hétvége nagyon jól alakult.De ez most megint szar,most nem jött hozzánk,mert a barátaival ment horgászni,és ott is éjszakáznak,én mondtam neki h jó lenne ha hozzánk jönne,mert már hiányzik.Erre ő csak annyit mondott h jövőhéten úgy is 3 napot leszünk együtt,mert jön a ballagásomra,utána meg unokatesóméra megyünk.De az egészben az a dúrva h mondta ha ennyire hiányzik nekem akkor eljön,de már szerdán kezdte hogy nagyon beteg.Csütörtökön meg jött azzal hogy inkább nem jön el hozzánk,mert nem akar megfertőzni és lehet hogy horgászni sem megy.Erre ma közölte hogy nem jön és hogy megy horgászni.Azt mondta itt a jó idő neki csinálhatnékja van.És most magányra vágyik.Kérdeztem h vmi baja van e.De ő azt mondta,hogy nincs,csak nem tudja h mi van vele,az is jó neki ha együtt vagyunk és az is ha nem.Jahh és hát olyan bunkó mert mennénk jövőhéten az unokatestvérem ballagására,de azt mondta neki nincs kedve,meg h mit keresne ő ott.Mondjuk mert mondták h vigyem a párom.De ő ezt nem érti.Mikor elkezdtünk járni minden nap írt sms-t is ,de most már csak max hetente egy,jó mondjuk minden nap msn-ezünk.Ma amikor beszéltünk,elköszönéskor azt mondta h nagyon szeret és nem akar elveszíteni,csak át kell gondolnia a dolgokat.Dehát mondani mindent lehet nem?Szerintetek?Jó így leírva nem hangzik olyan vészesnek,de nekem szarul esik hogy hazudozik,bunkózik,jahh és persze soha nem vesz komolyan,ha veszekszünk akkor is csak nevet és azt mondja hogy veled még veszekedni is élvezet.Hát ennyi...kiváncsi vagyok a véleményetekre.

Remélem nem olvassa ezt az oldalt:)

2009. ápr. 25. 13:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha már a kapcsolat ilyen korai szakaszában így viselkedik, később még rosszabb lesz! Szerintem dobd már most, mert később ő fog dobni téged vagy pedig megaláz és kihasznál, az pedig nagyon fog neked fájni! Lépj Te, minnél előbb!
2009. ápr. 25. 14:00
 2/4 anonim ***** válasza:
4 hónap után ez tényleg nem normális. lehet csak le akar rázni, vagy un már téged. hagyd ott, nehogy a végén ő hagyjon ott téged :( fájni fog, tudom, de hosszú távon jobb lesz, hidd el
2009. ápr. 25. 14:15
 3/4 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

és azt még nem is tettem hozzá,hogy azt mondta hogy nem szereti ha főnökösködnek rajta,tehát ne mondjam meg hogy mikor mit csináljon,mert ő fiatal és élni akar!

2009. ápr. 25. 14:40
 4/4 Voguelilias ***** válasza:

Ha azt mondta, hogy fiatal és élni akar akkor az azt jelenti, hogy nőzni. Nem kell neki komoly barátnő aki mellette van hanem csak a dugás. Az ilyet jobb békén hagyni. Ha szeretne igazán akkor amint lehet menne hozzád és nem horgászni meg nem mondaná azt, hogy neki ott mi keresni valója van. Nem szabad úgy felfogni, hogy most neked fáj szakítani vele persze mivel szereted. De ha ő fog szakítani veled akkor az sokkal jobban fog fájni és addig is csak kihasznál. Amiket leírtál abból abszolúte nem az jön le, hogy szeretne. Lépj te, mert hosszútávon biztosan jobb lesz nélküle mint egy ilyen kapcsolatban. És még fiatal vagy ahhoz te is, hogy ilyen kapcsolatban vesztegesd az időd.

18/L

2009. ápr. 25. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!