Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mit csinálnátok ha a barátnőtök véletlenül le ejtené a 130 ezer ft-os I phonotokat? tegyük fel "sajnos" javíthatatlan. ti mit tennétek a barátnőtökkel ha ilyet tenne persze véletlenül.
1. Ha futotta egy ájfónra, biztos futja egy másikra is.
2. Megmondanám neki, hogy semmi baj, ledolgozhatja. Sok szex és megbocsájtok.
jó, jó értem én, de tegyük fel ha a barátnőd 1 neked nagyon fontos dolgot, tárgyat tesz tönkre véletlenül......tehát nem zavarna, nem csinálnál semmit?
bár jómagam csak annyit mondtam, hogy "úgyis kiment volna 2hónap alatt a divatból".........:S
de azért sok pénzem volt abba a szarba...:@
Mit csináljak!?Verjem meg? :D
Én pl semmit se tennék!Én is nemrég vettem,de vigyázok rá!Elég ügyetlen a barátnőd!Én már nem egyszer leejtettem de még semmi baja! =D
dehogyis megverni még mit nem :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
csak kíváncsi voltam, hogy mások mit reagáltak volna 1 ilyen helyzetben mint én.
Eleve nem vennék 130.000ft-os telefont.
Barátnőm nincs úgyhogy nem fogja leejteni még a mostani 30.000ft-os telómat se.
Ejtettem én már le és nem lett baja.
Én igazából semmit.
A mi családunk nagyon kétbalkezes anyám szó szerint képes bármit elejteni.Ezalatt értsd sony ericson -t aminek kettétört a kijelzője minden üveg ajándékot eltört akkor egy 6 éves pezsgőt is simán elejtett számtógép rendszeresen romokban mert ugye takarítani kell mögötte..
Egyszóval semmit
Mellesleg 130ezerért kitalálhatnának valami ütésálló telefont.. Én a galaxymat 40km/h sebességnél ejtettem ki a zsebemből széthullott ripityára ,de bekapcsolt és működött tovább gond nélkül és nem 130e ft...
Aki egy szutyok telefon miatt képes összeveszni a barátnőjével az annyit is ér.
Én egyszer véletlenül a párom számítógépét amortizáltam le kissé. Nem mondom, hogy ujjongott, mert nincs túl sok pénzünk, hogy csak úgy vegyünk másik gépet, de engem bántott jobban a dolog. A végén még ő vigasztalt engem.
(Szerencsére a gépet végül meg lehetett csinálni)
ha meg is akarnám verni akkor se menne erősebb nálam lenyom engem..........szomszédom 1 őrült idegbeteg ha a felesége valamit nem úgy tesz, vagy csinál ami neki úgymond helyes 1ből ordibál üvölt, tőr, zúz a nő meg segítségért kiabál..........mondom ha 1 ilyen állat 1 hangyányi gondból...---pl:. nem epres hanem meggyes joghurtot hoz már akkor el kezdi...---
Gondolom magamba mit csinálna ez a állat a feleségével ha a tolóját ejtené le a 2.emeleti lépcsőről......szegény nő, hogy tud vele élni....:S:S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!