Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 23 éves srác vagyok és még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves srác vagyok és még szűz, irigykedve nézem a buszon a fiatal párokat és hogy nekem nincs snekim/nem volt senkim. Már az öngyilkosság gondolata is egyre gyakrabban jut eszembe . szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. szept. 21. 20:08
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Kérdező előre bocsi de te hülye vagy?

Ha megölöd magad azzal a szeretteidnek is ártasz nem csak magadnak(ha már esetleg nincsenek köztünk akkor bocsi és részvétem)

Hallgasd szavamat MINDIG VAN MEGOLDÁS!!!

A halál nem megoldás hanem menekülés

Menekülés az élettől ne az élet szablya a szabályokahanem TE az életnek kell vagy nked

2014. aug. 1. 01:23
 22/22 anonim ***** válasza:

Előzővok :pár? Neked kell pár ha neked kell akkor küzdened kell

Ne te irigy kedj érd el hogy rád legyenek irigyek

Mondom:a halál soha nem megoldás a halál a megnyugvás

Inkáb öreg korodba hadjon el az élet szerető társad mellett mint magadat vagdosva egy sötet szobában

2014. aug. 1. 01:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!