Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? Felejtsem el örökre?

Figyelt kérdés

Ma úgy volt hogy kibékülünk az exemmel és lemegyek, de tegnap anyum volt ott ahol ők is lakik mert az egyik rokonunk ott lakik csak a felső szinten) és amikor ment be az udvarra látta az exemet hogy szaladt befelé a kamrába hogy nehogy észre vegye anyum hogy otthon van. ez még semmi a rokonomtól kiderült hogy mostanában egy 15 éves csajjal járkált kézenfogva az úton, aztán anyum nézte az ablakból hogy hova megy és azt mondta hogy látta rajta hogy be volt kábítózva mert teljesen úgy ment meg látszott rajta, a rokonom már régebben sejtette hogy lehet hogy azt csinláják mert mindíg bezárták az ajtót a szobába amikor mentek a haverok hozzá....Tegnap fel is akartam hívni de kikapcsolta a telót..:( Én nagyon szeretem de ezek után hogy még van egy másik csaj is meghogy beszaladt anyum elől meg a kábító de egyszerűen nemtom elhinni róla...Am én 15 a pasi 20...már eljutottam addig a pontig hogy nem keresem nem érdekel csak majd egy üzenetet fogok neki küldeni amibe leírom hogy milyen szemét volt...Pedig annyira jó volt minden de már látom hogy azon a helyen ahol ő lakik ez a szokás hogy mindenkit kihasználnak..:(

Nagyon csalódtam benne, de ezek után már elkell felejtenem..

2009. ápr. 25. 08:45
 1/10 A kérdező kommentje:

Először én szakítottam mert sose akart lejönni hozzánk,aztán meg írtam egy üzit hogy nem akarom elveszíteni és azt mondta hogy maradjunk csak barátok mert még benne van a régi lány is meg ilyen dumákat beszélt...

Nagyon nagyot csalódtam benne minden olyan jó volt...már amikor kérdeztem tőle egyszer hogy lemennyek -e és beszélgetünk már akk azt mondta h miről beszélgessünk...akkor már tudtam hogy van neki egy másik csaj...

De a legnagyobb hogy amikor legutoljára találkoztunk csókot adott meg megöleltük egymást és azt mondta hogy nincs vége várjunk egy kicsit...És most meg kiderül ez...áhhh

2009. ápr. 25. 08:49
 2/10 A kérdező kommentje:
Legutoljára azt is mondta hogy nem akar komoly kapcsolatot várjunk még, aztán megöleltük ugye egyást meg csók, és kérdeztem hogy akkor vége megkérdezte vagy 3-szor és azt mondta hogy nem várjunk még egy kicsit majd hívlak..és nem is hívott..:(
2009. ápr. 25. 08:52
 3/10 anonim ***** válasza:

Én a te helyedben rákérdeznék erre az egészre,nyíltan...mondd el azt is,hogy látták az ismerőseid.Lehet,hogy kitalál valami hazugságot,de szerintem vagy olyan okos,hogy átláss rajta...Ha ez megvolt,nyugodt szívvel megmondhatod neki,hogy hagyjuk ezt az egészet,byebye

Ami pedig azt illeti,lehet,hogy ez a 20 15 nem a legjobb felállás...Mert még ilyenkor furcsa,hogy te 9.-es vagy,ő meg 2.-os,3.-os egyetemista....Nyilván pár év múlva nem lenne olyan az az 5 év,de most...

2009. ápr. 25. 09:02
 4/10 A kérdező kommentje:
Még csak a most ballag felső suliból pedig már 20 éves...hát nemtom hogy rákérdezzek -e nyiltan és ha azt mondja hogy nem igaz akkor mit tegyek? (ha én is látom rajta hogy igazat mondd) jah a kábítózásra meg nem kérdezhettek rá mert abból nagy balhé lenne ha kiderülne h kitől tom)
2009. ápr. 25. 09:05
 5/10 anonim ***** válasza:

én 14 voltam, a párom 19 amikor megismerkedtünk, azóta is együtt vagyunk, összeházasodtunk, gyerekeink születtek, és boldogok vagyunk. itt most nem a korkülömbségről van szó. ez a fiú teljesen elzüllött, ha van 1 csöpp eszed, akkor nem akarsz már tőle semmit.

én a férjemet is képes lennék elhagyni akármennyire is szeretem, ha ilyen dolgok derülnének ki róla.

én megvárnám a helyedben, hogy ő mikor lép, és mikor keres meg téged. Mert ha 1 hétig feléd sem néz, akkor csak hülyíti a fejed.

Ilyen fiúkra nem érdemes várni, ne akard megváltoztatni, mert a jelen állás szerint a kedvedért nem fog megváltozni.

2009. ápr. 25. 09:16
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm..:) Akk várok hogy ő keressen ha nem nem ennyi nem veszítek olyan sokat...
2009. ápr. 25. 09:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez veszett ügy,de később még örülni is fogsz,h nem volt köztetek semmi komoly!Mikor majd kiábrándulsz belőle akkor fogod meglátni az igazi énjét,most szerelmes vagy ezért nem akarsz hinni még a tényeknek sem,én is voltam ilyen helyzetben,nagyot csalódtam abban akiben hittem,de a végén teljesen igaz volt amit a környezetem mondott róla csak nem akartam elhinni!Mára azt is bánom ,h egyáltalán szóba álltam vele!Ki fogod heverni!
2009. ápr. 25. 09:37
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm...hát ugye most még hiányzik de tom hogy megse érdemelt!!! Ha neki meg így jó akk legyen..xD
2009. ápr. 25. 09:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Sztem semmiféleképpen nem kell ezt eröltetni, a saját érdekedben. Egy kábszeressel akarsz együtt lenni? Aki hülyití a fejed (bocsi), és más lánnyal is kavar melletted? szerintem felejts el, keress vkit aki öszintén szeret mert olyat érdemelsz. Tudom h nehéz meg minden de utólag örülni fogsz neki h így döntöttél.
2009. ápr. 25. 11:20
 10/10 A kérdező kommentje:
Én nagyon szeretem tom hogy vége kellet hogy legyen, de nagyon hiányzik!! :'(
2009. ápr. 26. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!