Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beszélgettünk a megcsalásról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszélgettünk a megcsalásról és teljesen kifordult magából. Ezt mire véljem?

Figyelt kérdés
A barátommal arról beszélgettünk,hogy ha ő megcsalna engem akkor mit csinálnék?mondtam h nem voltam ilyen helyzetben,nem tudom,de semmiképpen sem bocsájtanék meg.esetleg ott hagynám,hogy soha többet nem látna,vagy én is megcsalnám,mivel annyira kiábrándulnék már belőle.erre teljesen kiakadt,hogy úristen milyen vagyok,mert hogy képes lennék megcsalni őt.(hozzáteszem az egész úgy indult,hogy "mi lenne ha Ő megcsalna először")Most pedig azt vágta hozzám,hogy akkor "b*szasd meg magad egy másik pasival" Ezt annyira sértőnek tartom,főleg h nem is tettem semmit..Most komolyan ennyire durva amit mondtam,vagy mi?
2011. szept. 21. 12:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Jaguar Warrior-t erről jobb ha nem kérdezed.

Mert ő úgy is azt fogja válaszolni, hogy ha egy férfi megcsalja a párját az oké de ha egy nő teszi meg kölcsönösen visszaadva, az meg akkor nagy bűn, meg utána egy ribvnc lesz.

2011. szept. 21. 12:11
 12/21 anonim ***** válasza:
szakíts vele
2011. szept. 21. 12:15
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Mert ő úgy is azt fogja válaszolni, hogy ha egy férfi megcsalja a párját az oké de ha egy nő teszi meg kölcsönösen visszaadva, az meg akkor nagy bűn, meg utána egy ribvnc lesz.

Pontosan így van ^^.

Egyébként én úgy gondolom, hogy ha megcsal és elhagyod az ok.

De ha megcsal és ezért te is megcsalod akkor ribanc vagy ezért volt igaza.

2011. szept. 21. 12:17
 14/21 anonim ***** válasza:

Az úgy lenne az ok, ha megcsal és elhagyod. Ez így rendben van mert valljuk be, megcsalás után felesleges a bosszú és inkább hagyjuk azt a rossz kapcsolatot nem érdemes így tovább folytatni.

Nem leszel attól rib@nc ha még is úgy döntenél, hogy ha ő megcsal akkor te is megcsalod ...

Jaguar W. szemlélete elég himsoviniszta.

2011. szept. 21. 12:19
 15/21 A kérdező kommentje:

És akkor most én is sértődjek be az ő verzióján? Azt mondta,hogy ha én megcsalnám akkor megverné a pasit és lehet hogy én is kapnék..akkor én most nevezzem ki őt egy nőverőnek a kijelentéséért?? (hozzáteszem hogy még soha nem bántott)

Oké ő nem mondta,hogy ő is megcsalna de szerintem képes lenne csak azért is.Amúgy is mindig azt hangoztatja hogy minden ujjára kapna nőt meg ilynek...

2011. szept. 21. 12:21
 16/21 anonim ***** válasza:

Ő nem mondta, hogy megcsalt/megcsalna valaha is.

Te azt hangoztattad, hogy megcsalod majd őt, ha ez meg az történik. És, ha tényleg minden ujjára 10 nőt is kaphatna akkor örülj, hogy ilyen fantaszzikus pasival áldott meg az isten.

2011. szept. 21. 12:30
 17/21 anonim ***** válasza:

Kérdező,hány évesek vagytok?18?

Gyerekes a barátod.

2011. szept. 21. 12:35
 18/21 A kérdező kommentje:
Dehogynem mondta h megcsalna! Azzal indult az egész!
2011. szept. 21. 12:36
 19/21 anonim ***** válasza:

lehet hogy megcsalt, ezért érdeklődött...de ha csak egy csók volt pl, te meg azt válaszoltad hogy lefeküdnél mással, akkor azért is kiakadhatott XD...

de ha már az volt a válasza hogy b*szasd meg magad, akkor nyilván nem csak csók volt...beszéljétek meg hogy miért akadt ki.

2011. szept. 21. 13:25
 20/21 anonim ***** válasza:
79%

amúgy Jaguar Warrior

ha megcsalt és a csaj utána "viszacsal abban nincs semmi, mert attól a perctől hogy a pasi megcsalta, ők már nem egy pár(mivel a pasi felbontotta az egységet). így szó sincs viszacsalásról, hanem kapcsolaton kívül, vígasztalódásból dugott egy jót, amiből még akár másik kapcsolat is lehet :D

2011. szept. 21. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!