Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak akkor beszélünk, ha én keresem?
Figyelt kérdés
Szóval,5 hónapja beszélgetek egy sráccal msn-en,nagyon jól megértjük egymást udvarolgat,tényleg nagyon aranyos.Sok mindenről el tudunk beszélgetni.
A problémám mégis az,hogy az esetek 70%-ban,akkor beszélünk ha én írok rá,vagy levélben előtte megkérdezem,hogy beszélünk-e?Ezekre rögtön visszaír,ahogy észreveszi és soha nem rázott még le,hogy ne beszéljünk,és ilyenkor nagyon aranyos,kedves velem.
Tudom,hogy tapasztalatlan,de egyszerűen nem tudom,hogy ez természetes a fiúknál(nekem sincs sok tapasztalatom)?
Mit tehetnék?
20/L
2009. ápr. 24. 22:45
1/5 anonim válasza:
hát nem tudom
az tény hogy vannak félénk fiuk
félénk vagyok de hódítani akarok, vagy magas szőke férfi felemás cipőben :D
2/5 anonim válasza:
Öt hónapja leveleztek. Akármilyen félénk a fiú, ennyi idő alatt már elhívott volna randira ha akart volna. Ne várj rá. Ha meg ennyire félénk, akkor meg mit akarsz tőle? A későbbiekben sem lenne jobb. Ha esetleg elhívnád randira (ami szerintem a fiúk dolga) akkor az esetleges kapcsolatotok milyen lenne? Keress egy olyan pasit, aki legalább valamennyire tökös.
3/5 A kérdező kommentje:
már elhívott egyszer,csak bizonyos okokból el kellett halasztanunk a találkozást.
2009. ápr. 24. 23:09
4/5 anonim válasza:
szerintem sütögess több szalonnát és amelyik visszaharap azt edd meg. magyarul nyugodtan talizgass másokkal, úgy se látja, aztán ha majd komolyra fordul egyikkel, lekapcsolod a másikat... Nagyjából érted? :D
5/5 anonim válasza:
Nemigaz annyira nem lehet félénk valaki, hogy számitogép mögül ne hivjon, vagy legalább is ne probáljon közeliteni, esetleg randira hivni egy lányt, mert azt nem hiszem el. Vagy lusta, vagy fásult, de ha én valakivel megakarrok ismerni, akkor minimum én probálok belépni hozzá, és nem forditva. Egy szo mint száz, probálj "tökösebb" srácal. Mind én irom, akki maga is nagyon félénk volt kamaszkorába. Talán még most is egy ici-picit. De én lépnék a csajra, ha engem is érdekelne, föleg ha ö lép be többet hozzám. 29/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!