Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Üres vagyok és kiégett. Sose...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Üres vagyok és kiégett. Sose voltam szerelmes. Meddig bírja egy ember?

Figyelt kérdés

Nem akarok picsogni és sírni, tudom, hogy b*zis. De ma nagyon mélyponton vagyok, és úgy érzem magam mint egy darab sz*r. 23 vagyok, fiú, a legtöbb lány helyesnek tart, de sose voltam szerelmes, közöm nincs a komoly párkapcsolatokhoz és ma este eszméletlenül üresnek érzem magam. Ha nem lennék férfiból már rég bőgnék mint egy kisgyerek és az a helyzet, hogy jól esne. Sosem akartam mást, mint egy lányt, aki elfogad és szeret. De olyan k*rvára nehéz ilyen lányt találni, aki figyel is rád, és nem vagy a külsődet nézi. Aki meghallgat. Akivel nevethetsz. 14 éves korom óta csak szerelmes akarok lenni, most vagyok 23. Régebben megfogadtam, hogy a 23 éves koromig nem találok senki lányt, aki megdobogtatja a szivem, vége a játéknak. De nem tudok öngyilkos lenni, habár lehet jobb lenne, mert az önbizalmam már nulla. Igy meg esélytelen barátnőt találni, már félek minden nőtől.

Nem tudom egy pszichológus segíthetne-e egyáltalán. Üres vagyok, és teljesen kiábrándult.

2011. szept. 20. 23:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

De igen vannak normális nők szép számmal, nem kevesen csak maximum nem azt keresitek és bevonzzátok azt a nőt akit egyáltalán nem akartok.

Nehogy már, hogy mindig csak ezt kell írni, hogy nincs normális nő csak kevés.. De van! Én ezt nem értem. Alig van olyan lány aki rib@nckodó lenne, vagy plázapics@. Igen vannak ilyenek is, városban is lakom, de elég keveset látok és ismerek is. Helyette nagyobb mennyiségű normális lány is van, akik ugyanúgy csinosak.

Csak találni kell. A jóra kell koncentrálni és nem a rosszra.

Én sem voltam sosem szerelmes, legalább is nem olyanba akivel kölcsönös lett volna vagy akivel hosszútávú lett volna. Én is üresnek érzem magam, és kiégettnek. De nem adom fel. Mert nem érdemes. És majd jön aminek jönnie kell. Ha így hajkurászod akkor még jobban görcsölni fogsz és kétségbeesni. erre már én is rájöttem, hogy nem érdemes így érezni. Inkább lazán veszem. Majd erre te is ráfogsz jönni kérdező. Addig meg foglald el magad valamivel, valami értelmes dologgal. Az öngyilkosság meg emiatt baromság lenne!

2011. szept. 21. 11:54
 12/16 anonim ***** válasza:

Én is valami hasonlót éltem át annak idején.

Görcsösen akartam elérni a lányokat, de nem ment. Pedig mindenki jó fejnek és aranyos srácnak tartott, de mégsem sikerült semmi. Aztán az élet megoldotta.

Ma 2 gyerekes családapaként élem családi életem és boldog vagyok.

Neked azt javaslom, csinálj olyan programokat magadnak, ahol lányok is megfordulnak.

Mittudomén: járj szakkörökre, közös természetjárás, sport, könyvtár, önkéntes közfeladatok stb...ahol ki tudna jönni az igazi "éned" és észrevennék a rejtett értékeidet.

2011. szept. 21. 13:26
 13/16 anonim ***** válasza:

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:54!

Nincs igazad mert az általad normálisnak vélt lányokat nem ismered eléggé!!!

Hidd el!!!Nagyon sok lányt,nőt ismerek...

Titkok?Szinte minden második lány tart titkot...Pl :a nő csalja a férjét,a barátját,ba sznak fűvel fával ,kutyával...

Az igazi normális nőkből tényleg ritkán vannak!!!És ezen te nem fogsz változtatni a véleményeddel sajnos...

2011. szept. 21. 17:30
 14/16 anonim ***** válasza:

Akkor azon sem változtatok, hogy normális pasikból is kevés van, és az amelyik hazudozik, meg titkolózik abból meg egyre több és több.. Normálisat meg nem találni.

Nekem meg akkor ez a véleményem.

2011. szept. 21. 20:55
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van neked is meg Nekem is!!!

Kevesen vagyunk normálisak... :)

2011. szept. 21. 20:57
 16/16 anonim ***** válasza:

Vess véget önmagadnak. Hidd el az lesz a legjobb.

Megszűnik egyszeriben minden küszködés.

Fölösleges a szerelemben csalódnod. Ha átélnéd, többé nem kívánnád, ami utána jön.

Ez a kis szarkupac után jön a feneketlen pöcegödör szindrómája, aztán ott majd vakarózhatsz, mint egy kilátástalan kis féreg. Ezt akarod?Biztos nem. Akkor dögölj meg most.

2013. márc. 22. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!