Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges? Mit akar?

Figyelt kérdés
Osztályomban van egy fiú, akinek van barátnője. Első perctől fogva érzem, h több van köztünk. Nem mondtam ezzel semmi olyat, h én szeretnék is valamit. Kinyitotta elöttem az ajtót, sokat beszélgetünk, dicsérget ...mindig talál valamit, h hozzám szóljon, sokszor mellém áll. Észrevettem , h sokszor megnéz ... és a héten sokszor szemeztünk.
2011. szept. 20. 22:49
 1/4 anonim ***** válasza:

MEGAKAR DUGNI!!!

DE TE IS AKAROD ÉRZEM!!!

2011. szept. 20. 22:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát magamból kiindúlva leteperni az ágyra, letépni rólad minden ruhát, megmarkolni a kis pics.ádat, aztán tövig nyomni, végül kifulladásik szeretkezni reggelig... Szerintem ő is valami ilyesmit, csak visszafogottabban...
2011. szept. 20. 22:53
 3/4 Girlnextdor ***** válasza:

lehet csak siman szimpatikusabb vagy neki mint a tobbi csaj az osztalybol, szerintem ne lovald bele magad, ha ugyis tobbszor beszelgettek, egyszer tereld a temat a baratnojere, erdeklodj a kapcsolata milyensege felol. Semmikepp sem masz bele a kapcsolatukba, mert valaki aki erted csal az ha oda kerul a dolog teged is ugyanugy megcsal.

22-L

2011. szept. 20. 22:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem akarok töle semmit, már mondtam. Csak érdekel, mert egy kis önbizalmat ad. Ha "dugni akar" azt megszívta.. de szerintem ez túl lő egy kis egyszerü flörtön, mert egész nap együtt vagyunk, söt csak hétvégén látja a barátnőjét.
2011. szept. 20. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!