Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy egy jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy jó csajnak nincs pasija?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 24. 20:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan hülyeség,akkor legyen ronda bnőtök!:PA csúnyább lányoknál nem ugyanannyi az esély,hogy elküldenek titeket????
2009. ápr. 24. 22:09
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Félnek tőle megkérdezni h. 'járunk?'. Félnek a visszautasitástól...
2009. ápr. 24. 23:28
 13/15 anonim válasza:
100%

ha a lány szeretne barátot, de nem jön neki össze akkor ne görcsöljön rá ennyire.várjon türelemmel, és majd betoppan mr. tökély...legalábbis nekem ezt tanácsolták, én pedig továbbadom neked.sokáig én is görcsöltem rajta hogy nincsen, meg stb, és tényleg nem volt még egy udvarlóm se.amikor aztán nem figyeltem arra h nincs, tucatjával akadtak udvarlók, pedig nem vagyok az a "jó csaj" féle...

és amúgy mi számít jó csajnak?mert az hogy szép, az nem jelent semmit.lehet hogy belül "romlott"...de az előttem lévőknek is teljesen igazuk van!

2009. ápr. 25. 10:43
 14/15 anonim ***** válasza:
68%
Én is így vagyok ezzel :)17 éves lány vagyok,nem azért mondom ,hogy felvágjak, nem tartom magam nagyképűnek,de szinte minden fiú/férfi megfordul utánam.Szőke hajam van,igaz ezek a lányok jobban felhívják a figyelmet,de kellőképpen műveltnek érzem magam ahhoz,hogy ne a plazacicastílust képviseljem.Legtöbbet azt mondják,hogy érdekes kisugárzásom és stílusom van,de mégsincs már egy kemény éve barátom.Lehet ,hogy túl magasra teszem a mércét,gondolkodtam már ezen,de mégiscsak aztlátom,hogy az igenis ,,jópasik" ,akiknek tetszem,azok sem mernek megszólítani..nemértem.De várok, majd talán eljön az én időm is.Lehet,hogy csak a szinglinők mentsvára a ,,milyen jó férfi nélkül" szlogen,de mit is mondjak..ennek is megvannak a roppant jó előnyei :)
2009. ápr. 25. 11:11
 15/15 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat! Nem tudom ki pontozta így le a társaságot, de mindenkinek kattintottam egy plusszt!
2009. ápr. 25. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!