Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehetne jobb az a csók?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne jobb az a csók?

Figyelt kérdés
12éves vagyok,és már megkaptam az első csókot.Jó volt,de furcsa,és kicsit nyálas,és rövid.De már nagyon megakartam kapni!Mert aki megcsókolt 10éves korom óta járunk,persze amikor kezdőtött akkor egyáltalán nem járárs volt,hanem kb. mint az oviban...még év elején sem volt járás,még mostsem igazi járás,mert az nálam gimibe lesz.De átjött egy délutánra,és megcsókolt amit már nagggyon vártam.De valahogy mégsem olyan volt amit elképzeltem.Mit csináljak hogy legközelebb jobb legyen?Talán korai volt?Hiszen annyira akartam!!Mit csináljak,nem birok éveket várni?Lécci segítsetek,és ne írjatok bántó kritikákat mert azok nem esnek vmi jól!! NAGYON SZERETEM,NEM TUDOM MIT CSINÁLJAK!!!MIT TEGYEK HOGY NAGYON JÓ CSÓK LEGYEN???
2009. ápr. 24. 20:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Az természetes hogy az első csók fura.

De hidd el ha belelendülsz jobb lesz;)

2009. ápr. 24. 20:12
 2/9 anonim ***** válasza:
csináld nagyon lassan, elöször szinte csak lehelljetek egymás ajkára aztán nagyon lágyan csókoljátok egymást. simogasd közben a nyakát a tarkóját, adj pici puszikat a szája sarkára, aztán már érezni fogod hogyan tovább
2009. ápr. 24. 20:37
 3/9 anonim ***** válasza:

Az első csók nekem is fura volt,és mindenkinek az!

Szerintem már a 2. jobb lesz , a 3. mégjobb és így tovább :)

(én az elsőnél elröhögtem magam :D:D:D)

na remélem segítettem :)

2009. ápr. 24. 20:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a tanácsát!Amúgy azt hittem hogy csak én röhögtem el magam az első csóknál,de látom nem csak én :)
2009. ápr. 24. 21:30
 5/9 anonim válasza:
az elsö télleg fura de utána egyre jobb lessz viszont a fiu hány éves?
2009. ápr. 25. 08:20
 6/9 A kérdező kommentje:
ő is 12,meg én is.
2009. ápr. 25. 10:21
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát...igen!

Én az első háromnál röhögtem,utána mondta a Barátom hogy még egy lány sem röhögte el magát,erre mondtam hogy akkor én vagyok az első!:):):)

De utána megkomolyodtam és nagyon jó volt!:):)

2009. ápr. 27. 15:59
 8/9 anonim válasza:
ugye még véletlenül sem a Vermesbe jársz suliba.vagy igen?
2009. máj. 2. 21:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem.Miért?
2009. máj. 27. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!