Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nálatok is volt hasonló helyzet? Adnátok tanácsot nekem? 17/L
A bátyám állandóan ellenőrzi a barátomat, hogy nem csal-e meg engem pl: titokban követi stb.
Állandóan fenyegeti ,hogy ha csak egyszer is megbánt akkor kinyírja.
Látom szegény barátomon ,hogy ezt már nem bírja idegekkel.
A bátyám 23 évesen miért nem foglalkozik inkább a saját életével?
(Lehet ,hogy azért ilyen mert ő volt a férfi a családban mert apánk meghalt még a születésem előtt.)
én is attól félek.
De ,hogy beszéljek vele?
Szerintem a bátyád egy kicsikét kattant.Nyilván apukátok halála nagyon megviselte,és nem tud tovább lépni azért ilyen.
Ezen te nem fogsz tudni változtatni,orvoshoz kéne mennie,azt viszont elérheted hogy száljon le rólad.Az lenne a legjobb ha a barátod megverné,jó alaposan hogy egy életre megtanulja a leckét,az talán segítene.
Ugyanezt tanácsolom a másik lánynak is aki ide írt.
Amíg a bátyád alfahímnek képzeli magát ez nem fog megváltozni.De ha találnál egy fiút aki egy-két pofonnal helyreteszi,akkor egész más lenne a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!