Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Nálatok is volt hasonló helyzet? Adnátok tanácsot nekem? 17/L

Figyelt kérdés

A bátyám állandóan ellenőrzi a barátomat, hogy nem csal-e meg engem pl: titokban követi stb.

Állandóan fenyegeti ,hogy ha csak egyszer is megbánt akkor kinyírja.

Látom szegény barátomon ,hogy ezt már nem bírja idegekkel.

A bátyám 23 évesen miért nem foglalkozik inkább a saját életével?

(Lehet ,hogy azért ilyen mert ő volt a férfi a családban mert apánk meghalt még a születésem előtt.)

2011. szept. 19. 20:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

én is attól félek.

De ,hogy beszéljek vele?

2011. szept. 19. 20:32
 12/14 anonim ***** válasza:
Az én tesóm 20 éves, nálunk is hat év a korkülönbség. Én többször is veszekedtem ezen vele, de nekem nem lett jobb :/ Amúgy meg kicsit durván hangzik, de volt, hogy elég keményen beszéltem vele, meg olyan dolgokat mondtam, amiket nem biztosan kellett volna, de ő csak csinálja tovább, és a legrosszabb, hogy anyum meg az említett uncsik is támogatják. 20:25 voltam, aki a regényt írta :D
2011. szept. 20. 17:46
 13/14 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem a bátyád egy kicsikét kattant.Nyilván apukátok halála nagyon megviselte,és nem tud tovább lépni azért ilyen.

Ezen te nem fogsz tudni változtatni,orvoshoz kéne mennie,azt viszont elérheted hogy száljon le rólad.Az lenne a legjobb ha a barátod megverné,jó alaposan hogy egy életre megtanulja a leckét,az talán segítene.

Ugyanezt tanácsolom a másik lánynak is aki ide írt.

Amíg a bátyád alfahímnek képzeli magát ez nem fog megváltozni.De ha találnál egy fiút aki egy-két pofonnal helyreteszi,akkor egész más lenne a helyzet.

2011. okt. 1. 00:16
 14/14 anonim ***** válasza:
21%
érzi h simlis a pasi
2011. okt. 1. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!