Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul gondolom a dolgot, tulreagaltam?
Rosszul gondolom a dolgot,tulreagaltam?
Volt parom felhivott azzal,h a mostani parjanak adjam mar meg az En nogyogyaszom szamat.En viszont kiakadtam ezen,h miert nem keres neki mas orvost,miert kellene oda jarnia ahova En?
Mi 11 evett voltunk egyutt,es az O jovoltabol lett vege a kapcsoaltunknak 3 eve,persze honapokkal kesobb probalkozott bekulni,de akkor mar nekem nem kellett,mert a bizalom elmult reszemrol.
Tudom,h nekem vmilyen szinten O volt az igazi,de soha tobbet nem akarom atelni azokat az ejszakakat mint akkor mikor tudtam,h mas novel van,es engem hulyenek nez.M
Most meg evvel hiv fel,h a 2 eves kapcsolatanak adjam mar meg a nogyogyaszom szamat,hat nem tudom nekem azert gusztustalan dolognak tunik,es faj is.
Én más típus vagy, valószínűleg (sőt biztosan) megadnám a számát a dokinak. Mondjuk, én nem vagyok haragban senkivel az exeim közül, azt gondolom, hogy ha a sors úgy rendelte, akkor nem együtt kell leélnünk az életünket. Valószínűleg melléd is valaki mást rendelt az élet. Szerintem ő megbízik benned, azért kéri tőled a számot és nem valaki mástól. Felül kell tudni emelkedni dolgokon!
Ettől függetlenül megértem, hogy szarul esik, ezt neked kell eldöntened, de ha barátként próbálsz tekinteni rá - hiszen valamikor nagyon szeretted - akkor szerintem neked is könnyebb lenne.
Sajnos ez nem kivitelezheto,mert vannak meg kozos uzleti dolgaink,de mar azokat is szeretnem megszuntetni,de ez sem ilyen egyszeru.De tenyleg az lenne a legjobb,h nem beszelnenk tobbet,remelem hamarosan eljon ez is,es tudom rendesen elni az eletem a csaladommal.
koszi a valaszat
Én jóban vagyok az exemmel, neki megadnám, meg beszélgetünk is a nőügyeiről...
De ilyen körülmények között, amiket te írtál, szerintem teljesen jogos a felháborodásod. Én se adtam volna semmilyen nevet, vagy számot.
Utolsó válaszoló vagyok..
Most azért pontozgatnak le itt egyesek, mert nem mindenki gyűlöli az exét, pontosabban nem mindenkinek van rá oka??? Korlátolt idióták, ha válaszoltam a kérdésre normálisan, akkor minek lepontozni? Itt nem az a lényeg, hogy mi a véleményetek az exemmel való kapcsolatomról...
Egyetértek, én az 5. válaszoló vagyok, én sem értem, miért kell lepontozni azt, aki nem gyűlölködik a volt párjára. Bár tudom, ez nagy divat mostanában, ezért van ennyi szar baráti- és emberi kapcsolat.
Szerintem aki ennyire tudja utálni a másikat, először tükörbe kellene néznie.... Egy kapcsolatért mindig ketten felelősek, ha jó, a kettőjük érdeme, ha rossz, szintén.
Tényleg nem értem én sem ezt a hozzáállást - meg a lepontozgatást sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!