Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha az idősebb pasik vonzanak?
Figyelt kérdés
4 év van közöttünk.Ez szerintem a mai világba már átlagos...
én 16L ő 20F
Nem tudom mi okból,de nem vonzanak a korombeli pasik.Talán mert számomra túl komolytalanok és mindegyiket a menőzés érdekli.Az,hogy iszunk,cigizünk és hogy hetente váltogatjuk a barátnőnket...bocsi ebből nem kérek.
Valaki van még így?Esetleg hasonló helyzetben?Mit gondolsz erről?
2011. szept. 18. 18:57
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,látom a végégre már megjöttek a HASZNOS válaszok:) ment a zöld jelecske az értelmeseknek:))) és sok boldogságot nektek!: )
2011. szept. 18. 19:13
12/16 anonim válasza:
bocsi de ez nem korkülönbség, köztem és a párom közt 4,5 év korkülönbség van. remekül kijövünk. a korkülönbség ott kezdődik,hogy minimum 10 év
13/16 anonim válasza:
Ugyan, ennyi idősen nekem is huszonéves barátaim voltak és 22 éves fejjel pedig 30éves. Ez a négy év igazán nem számít :)
14/16 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen rendben van. Akkor lenne gáz, ha a férfi az apád lehetne. És látom normális elképzeléseid is vannak, szóval szuper :) sok boldogságot!
15/16 anonim válasza:
Tök rendben. 12 év persze már sok... :S Köztünk annyi van. Nem is vagyunk együtt sajnos... ://
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Ment a zöld jelecske:)
Most,hogy így belegondolok nem is olyan sok ez a pár év.
Csak mostanában sokan mondják,hogy minden kis 14-15 éves az idősebb pasikra bukik...és így magamra vettem: S
2011. szept. 23. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!