Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mit szerettek a legjobban, mi esik nagyon jól? Vagy csajok a ti párotok mit szeret?

Figyelt kérdés

Most nem a szexre gondolok,hanem kis kedveskedésre,amivel leveszitek a másikat a lábáról. :)

Szeretném a barátomat elkápráztatni vagy valami,mert már így is azt érzem,hogy más mindenbe jobb. :| Van pár ötletem,de másokra is kíváncsi vagyok.

Hü..e válaszoktól kíméljetek,köszönöm !

2011. szept. 18. 15:53
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Én egy nagy bottal le tudom venni a lábáról
2011. szept. 18. 15:56
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
na jó inkább egy fűrésszel jobban boldogulnék
2011. szept. 18. 15:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Ássátok már el magatokat. :) És,orvoshoz se ártana mennetek,gondok vannak a felfogóképességetekkel.
2011. szept. 18. 16:07
 4/7 anonim ***** válasza:
85%

Az én párom pl. imádja ha főzök neki valamit. Ő koleszos, így folyamatosan "ki van éhezve", én itthon lakok, heti egyszer-kétszer mindig meglepem valamivel ha megyek hozzá. Nem csapott át elvárásba a dolog, még mindig ugyanúgy tud örülni neki, mint eleinte és rengeteg szeretgetéssel viszonozza kaja után. :) (A kolis haverok meg persze irigykedéssel, amitől ő fene büszke lesz, hogy ilyen barátnője van, nekem pedig igen jól esik, hogy a párom büszke rám, tehát mindenki jól járt. :))

Ezt leszámítva nem igen szoktam meglepetést okozni. Igyekszünk olyan közös programokat szervezni, ahol mindketten jól érezzük magunkat. Mivel ezek általában előre megvannak beszélve, nincs bennük semmi meglepő, viszont igen jól tud esni. Gondolom neki is, még sosem mondta, hogy soha többé ne menjünk sehova, sőőt... :)

Ergo nálunk tökéletesen igaz az, hogy a párom szívéhez a hasán keresztül vezet az út. Ha csak valami gyorsat dobok össze, annak is úgy tud örülni, mint egy kisgyerek valami új játéknak. Ha itthon sütök, vagy anyu süt, abból is szoktam neki egy keveset csomagolni. Sokszor már megkérdezem, hogy kettesben hagyjam-e a kajával, mert esküszöm olykor jobban örül annak, mint nekem. :D

Egyébként pedig ne gondolkodj olyanokon, hogy más mindenben jobb, mint te. A párod valamiért veled van, szeret téged, ergo számára TE vagy a legjobb! Ezt értékeld, viszonozd és ne azon gondolkodj, hogy te "milyen rossz vagy", mert hidd el ez előbb utóbb rányomja a pecsétjét a kapcsolatotokra.

2011. szept. 18. 16:09
 5/7 A kérdező kommentje:

Végre egy értelmes ember,hasznos válasszal. :)

Köszönöm utolsó. :) Hát igen,én is gondoltam rá,hogy készítek neki valamit..valami süteményt.

És,köszönöm a biztatást,csak tudod a kor miatt is félek,hogy mást keres. Meg,néha úgy elbizonytalanít amit mond.. Pedig,nem bántásnak szánja,meg szerintem észre se veszi,milyen rosszul esik.

Eléggé érzékeny vagyok..

2011. szept. 18. 16:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom mióta vagytok együtt, vagy mekkora a korkülönbség, de valamiért akkor is veled van. Ha elbizonytalanodsz, akkor gondolj erre, vagy próbálj megerősítést kérni tőle.

Szerintem olykor minden érző lányra rájön valami, amitől úgyérzi, hogy valami nem oké. Nálam is előfordul, de a párom már ismer, tudja hogy ez nálam természetes és ilyenkor rengeteg szeretgetésre van szükségem, hogy megerősítse bennem, hogy nagyon nagyon szeret! :)

Nem tudom beszéltél-e már erről vele... ha nem, akkor én megpróbálnám a helyedben. Mond el neki a kételyeidet, a félelmeidet, lehet te is csak beképzeled a hülyeségeket. :)

Egyébként pedig a saját tapasztalatom az, hogy nem feltétlenül kell tárgyakban vagy meglepikben mérni a kedveskedést. Nekem pl. elég annyi, ha egy rossz nap után végig hallgat és együtt érez velem a párom. Az ilyenekből érzem igazán, hogy szeret engem és nem abból, hogy vesz egy ezredik pár fülbevalót is. Hál' isten ezt a párom is így gondolja. Pl. különböző alkalmakon sosem ajándékot veszünk egymásnak, inkább elmegyünk valahova kettesben kirándulni, túrázni, wellness fürdőbe, vagy bárhova ahol kicsit elbújhatunk a világ elől és "dolgozhatunk" a kapcsolatunkon. :)

Esetleg ötletelhetnél ilyesmivel te is egy kicsit... vesd fel témának, hogy mi lenne ha elmennétek ide vagy oda. Persze nem valami luxus hétvégére kell gondolni, csak valami apróság, ami kevés pénzből kijön, mégis kettesben vagytok, valami újat csináltok. Ez is lehet egy kis figyelmesség.

2011. szept. 19. 00:17
 7/7 A kérdező kommentje:

Megint köszönöm választ,és nagyon szerencsés vagy. :)

Tudom,ötleteltem már,én se mindig azon kattogok,hogyha mondjuk veszek neki valami drága parfümöt,akkor enyém a szíve stb.. csak kíváncsi voltam másokra is. :)

Amúgy, 4 év köztünk a különbség. Én suliba járok,ő pedig dolgozni. Ez nem is gond,aranyos velem,csak ez a múltkori alkalom,mikor találkoztunk,és úgy éreztem,nem kellek neki. Már találkozni se nagyon akarok vele..mert elszomorít,és nem tudok hazudni sem,hogy nincs semmi bajom..a bajról meg nem tudok beszélni. Aki érzett már így,megérti.

Meg,ez a mondat jár sokszor az eszembe: "Ha nincs ló,jó a szamár is."

De,köszönöm a biztatást is..eldől majd mi lesz.

2011. szept. 19. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!