Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek szánalmas dolog ha egy lány sír előttetek?
Amikor sírok akkor a barátom mindig megvígasztal.
Amikor poénkodom, mert vmit nem akar amit én akarok akkor úgy csinálok mintha sírnék és olyankor mindig azt mondja, hogy ilyenkor mindig úgy megdugna :D De sajnos ilyenkor sose vagyunk olyan helyen... :P
Miért lenne szégyen? és fiúként miért lenne szégyen sírni a barátnőm előtt? tettem már meg énis :)
17/F
Sírás = érzelmi zsarolás
Utálom, ha valakii ok nélkül elkezd bőgni. Ilyenkor legszívesebben jól pofon b.sznám, hogy legyen oka a sírásra.
Ha tényleg komoly dolgon sír, akkor nem szánalmas, hanem egy lány, a barátnőm, akit meg kell vigasztalnom.
VISZONT HA PICSOG MINDENFÉLE HÜLYESÉGEN, NA AZ SZÁNALMAS. ÉS azt nem tolerálom neki hosszú ideig.
Na jah, azon ne bőgjön, hisztizzen hogy nem viszi el a pasija Mallorcára például. De hogy meghalt vkije és eszébe jutott, vagy fájdalma van és már nem bírja, esetleg meghatódott mert kapott egy szép ajándékot a párjától, simán könnyezhet. Könnyezhet, nem ordítva bőghet.
Utálom a hisztis nőket!
Én sem hisztizem sosem. Sírni bánatomban, fájdalmamban, elkeseredésemben, örömömben vagy meghatódottságomban szoktam. A párom ilyenkor átölel és vigasztal, puszilgat első 3 esetnél. Másikakon csak mosolyog. :D
21.16-os vok ismét.
Pasim is sírt már. Például volt hogy hülyeséget csinált és megijedt hogy elhagyom. Nem ordított csak folyt a könnye.
Vagy fájt valamije és félt hogy műtétre kerül sor, ezt is megértem. Legutóbb azért mert "mérgében" ... nem talált egy baromi fontos iratot és sík ideg volt már. Megtaláltam neki, átölelt, én meg bőgtem vele. :D
De ezek nem nyilvános sírások, csak ketten vagyunk olyankor. Ha egy pasi sír, tudom hogy van lelke. Nem bírom a kőkemény leszarom stílusú macsókat...
én is így vagyok vele:) Csak attól félek ha egyszer elsírom magam valaki előtt akkor már tudni fogja az illető hogy engem is meglehet bántani,és alapból olyan égőnek tartom.De jó hogy ilyen válaszokat kaptam:)
Nem nem hisztiből sírnék.Ha hisztizek akkor én kiabálni szoktam általában....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!