Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 18 éves lány vagyok és 15...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves lány vagyok és 15 éves fiúba vagyok szerelmes Ő is szeret engem működhet ez?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 20:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Áhhh mekkora egy mázlista srác, legjobb idősebb nővel járni, én 18 vagyok, nekem is jöhetne gy +3-4 évvel idősebb bnő :))

Kérdésre válaszolva: persze hogy működhet, ha elég érett a srác 15éves létére mindenképpen. meg persze ha ez téged nemzavar :) semmi akadája

2009. ápr. 23. 21:21
 12/21 anonim ***** válasza:
22%

Hát ma már minden működhet!!! Tul.kép. nincsenek korlátok!!!

Szóval hajrá!

De azt azért tudnod kell, hogy egy 15 éves srácmég nagyon éretlen... Még egy 15 éves lányhoz képest is!

De hajrá, én drukkolok!

Szia!

2009. ápr. 23. 21:32
 13/21 anonim ***** válasza:
77%

Most leírom a saját sztorimat. 18 voltam, és összejöttem egy 15 évessel..nagyon akartam a dolgot, azt hittem ő is..legalábbis az elején úgy tűnt. Aztán jöttek a kifogások, nem érek rá, nem jó most blablabla...

5 hónapig tűrtem, aztán szakítottunk. Mindenért én voltam a hibás, én voltam a sz*r. Ja, és még csak nem is smároltunk,mert félt..nálam meg alap..

Ez csak egy a sokból, és nem akarlak lebeszélni, de egy 15 éves fiú szerintem még nagyon gyerekes..legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Egy 18 éves lány azért már komolyabb. De te ismered a srácot, egy esélyt adhatsz neki, lehet nektek működne a dolog! Azért sok sikert a dologhoz!

2009. ápr. 24. 16:22
 14/21 anonim ***** válasza:
77%
nekem 20 évesen volt 15 éves barátom! Működött egy darabig, de előjöttek a különbségek! Nem bántam meg! De nem tudtam volna vele leélni az életem! Eléggé gyerek még! Bár amúgy embere válogatja! Sok 15 éves már elég éretten gondolkodik, a másik fele meg nem! itt az is a kérdés, h te mennyire vagy értt gondolkodású!
2009. nov. 11. 19:23
 15/21 anonim ***** válasza:
igen ha szeretitek egymást mért ne menne és ha még mondjuk értebb is fel se tünik a korkülömbség
2009. nov. 23. 20:36
 16/21 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem simán müködhet,ha a srác egy kicsit is érettebb,ha szeretitek egymást akkor végkép maximum rájöttök h nem jó,de ha nem próbáljátok meg sose fogjátok tudni, "...a lehetőséggel élni kell,nem kell félni..."

szia 16/F

2009. nov. 23. 21:07
 17/21 anonim válasza:

hm... szerintem ha feltetted ezt a kérdést, akkor hagyd az egészet. te sem vagy biztos benne.

én 17 éves lány vagyok, és mit mondjak... néha még a 18 évesek is fiatalok. persze embere válogatja, szóval én szeretem az idősebbet :P de úgy gondolom a 15 akárhonnan is nézzük, túl fiatal. lehet a te esetedben egy érett srácról van szó, de olyan érett akkor sincs, aki egy felnőtt nőhöz való(persze ez rajtad is múlik). én a korkülönbséget nem csak külsőre, belsőre is soknak találom. egyszerűen meg fogod tapasztalni, hogy vagy imád, vagy nem tudja mit akar.... inkább az utóbbi.

én tartanék a számítógépes játékoktól is. :S

nem akartalak lelombozni, ez az őszinte véleményem, és úgyis te döntessz, szóval ha akarod, oly mindegy ki mit irogat.

halgass a szivedre :) (van itt egy kis ellentmondás, dehát ez van xD)

2009. nov. 23. 21:40
 18/21 anonim ***** válasza:
persze
2009. nov. 23. 21:46
 19/21 anonim ***** válasza:
Miért ne működhetne? Sok sikert! Bár együtt lennék egy bizonyos lánnyal aki számomra az álomnő!:( Én egy 16 éves fiú vagyok és 19 éves lányba vagyok szerelmes. Elég érett vagyok hozzá! Ezt nem nagyképűségből írtam!
2009. nov. 23. 22:22
 20/21 anonim ***** válasza:

Én 17 éves fejemmel egy 14 éves fiúval járok.. szóval ha még egy év múlva is együtt leszünk akkor itt is 18-15 lesz a felállás :D

De engem most nem zavar, külsőre nem tűnik fel, és érettebb mint az én idióta osztálytársaim. Szeretjük egymást most és csak ez számít :)

17/L

2009. dec. 27. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!